“Όχι στις φωνασκίες και στον πανικό”

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Ομόνοια Αραδίππου αναφέρεται στην εντός έδρας ήττα των "περιστεριών" από την ΕΝΑΔ, συνιστώντας ψυχραιμία, αυτοκριτική και τόνωση της αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών.

“Η εντός ήττα της ομάδας μας από τη ΕΝΑΔ με 1 -2 , ήταν το φυσικό επακόλουθο μίας άσχημης εμφάνισης. Παρά το γρήγορο τέρμα που σημειώσαμε, μόλις το 5’ με Μανώλη, η ομάδα μας πέρα αυτού του σημείου, χάθηκε στο γήπεδο.

Παρόλα ταύτα, ως επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας Αραδίππου, δεν είναι πρέπον και σωστό,  επί του παρόντος, να ασχοληθούμε είτε με τεχνικά είτε με διαιτητικά θέματα. Αυτά τα αφήνουμε στους αρμόδιους. Όμως καλοπροαίρετα και μόνον, έχουμε υποχρέωση να ασχοληθούμε και να επισημάνουμε θέματα όπως, αλλαγή νοοτροπίας, σωστής διαχείρισης έμψυχου υλικού και ίσως το πιο σημαντικό, ανέβασμα ψυχολογίας και τόνωση της  αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών μας. 

Με φωνασκίες και κρίσεις πανικού, θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις που είναι αδιανόητο να συλλάβει ο Ομονοιάτικος φίλαθλος νους.

Είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Επί του παρόντος ο χρόνος υπάρχει. Φτάνει να υπάρχει και η διάθεση για σωστή αυτοκριτική, επισήμανση των λαθών και άμεση διόρθωση τους.

Επιτροπή Τύπου Ομόνοιας Αραδίππου”