"Επιστρέφω σπίτι μου"

Ο Σάββας Θεοδώρου είναι από την Τρίτη ο νέος προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, και κάνει το ντεμπούτο του σε ένα δύσκολο ματς το Σάββατο, κόντρα στον ΑΣΙΛ.

Το kerkida.net επικοινώνησε με τον Κύπριο τεχνικό που μας μίλησε την επιστροφή του στην Ομόνοια Αραδίππου...

Για τη νέα πρόκληση με τα "περιστέρια" και την Αγία Νάπα...

"Επιστρέφω στο σπίτι μου αφού η Ομόνοια είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Την υπηρέτησα σαν ποδοσφαιριστής για 10 συνεχόμενα χρόνια ενώ διετέλεσα και αρχηγός. Από το 2009 εώς και το 2013 ήμουν και πάλι στην ομάδα αυτή τη φορά ως βοηθός προπονητής.

Η πρόταση μου έγινε μετά από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της Ομόνοιας Αραδίππου και την αποδέχτηκα αφού πήρα το ελεύθερο από την Αγία Νάπα όπου ήμουν βοηθός προπονητής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ της Αγίας Νάπας για την στήριξη και όλα όσα περάσαμε. 

Επίσης θα ήθελα ευχαριστήσω τον προπονητή Γιώργο Κοσμά για την στενή και άψογη συνεργασία που είχαμε, καταφέρνοντας να διατηρήσουμε την ομάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α΄Κατηγορία".

Τι θέλει να βελτιώσει και τι στόχους θέτει με την νέα του ομάδα....

"Η Ομόνοια έχει το ρόστερ και τις δυνατότητές να πλασαριστεί στα ψηλά της βαθμολογίας. Οι στόχοι που θέτουμε είναι βραχυπρόθεσμοι αλλά και μακροπρόθεσμοι. Έχω ήδη μια αρκετά καλή εικόνα της ομάδας αφού έχω δει από κοντά τρία επίσημα ματς".

Οι πρώτες προπονήσεις και το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ...

"Το κλίμα στις προπονήσεις είναι πολύ καλό. Υπάρχει διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε. Τα ματς με τον ΑΣΙΛ έχουν πάντα το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Το μήνυμα του στους φιλάθλους της Ομόνοιας Αραδίππου..

"Προέρχομαι από την οικογένεια της Ομόνοιας για αυτό και έχω τους φιλάθλους μας μέσα στην καρδιά μου. Θέλουμε την στήριξη τους με κάθε τρόπο έτσι ώστε να οδηγήσουμε την Ομόνοια ψηλά, εκεί που αξίζει να βρίσκεται".