Αγιασμός και αποκαλυπτήρια "Πέτρος Κουντουρής"

Η Ομόνοια Αραδίππου ενημερώνει για τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σεζόν καθώς και για το τρισάγιο εις μνήμη του Πέτρου Κουντουρή. Θα γίνουν αποκαλυπτήρια ειδικής πλακέτας εις μνήμη του και οι Αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, θα πάρουν το όνομα του...

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 και ώρα 5:45μμ, στο Αθλητικό Κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της χρονιάς 2016-2017. 

Θα ακολουθήσει τρισάγιο εις μνήμη του Πέτρου Κουντουρή και θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια από τον Δήμαρχο Αραδίππου, κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη, ειδικής πλακέτας όπου οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου θα πάρουν το όνομα του Πέτρου Κουντουρή. 

Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς τον Πέτρο Κουντουρή που μας έφυγε τόσο γρήγορα και ο οποίος είχε τεράστια συμβολή στην ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων στο αθλητικό μας κέντρο.

Παροτρύνουμε όσους αναγνωρίζουν την ανιδιοτελή προσφορά του να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Υπενθυμίζουμε ότι το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Πέτρου θα τελεσθεί στον Απόστολο Λουκά την προσεχή Κυριακή 24 Ιουλίου 2016.