ΣΑΤΣΙΑΣ στο ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ: "Στόχος η παραμονή"

Η Ομόνοια Αραδίππου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Σατσιάς μιλάει στο kerkida.net για την φετινή προσπάθεια της Αραδίππους, για τους στόχους της ομάδας και σχολιάζει το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Χαλκάνορα.

Για την προετοιμασία της ομάδας:
«Η προετοιμασία κυλάει ομαλά, υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί όπως είναι φυσικό σε τέτοια περίοδο, όμως όλα είναι καλά».

Για το ρόστερ:
«Έχουμε καταλήξει στο φετινό ρόστερ της ομάδας. Δουλεύουμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και θα ξεκινήσουμε με το υπάρχον ρόστερ τη νέα μας προσπάθεια».

Για τα φιλικά προετοιμασίας:
«Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια. Έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα, είδαμε κάποια λάθη πάνω στα οποία δουλεύουμε εμείς η προπονητική ομάδα. Ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Για μένα η ομάδα δεν έχει μόνο 11 παίκτες, αλλά 22».

Για τους φετινούς τους στόχους:
«Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι στόχοι αλλάζουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος αναλόγως και με την εικόνα που δείχνει η ομάδα. Ο υψηλότερος στόχος που θέτω είναι να είμαστε μέσα στην εξάδα».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Χαλκάνορα:
«Πάντα το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είναι δύσκολο. Είναι καινούργιες οι ομάδες, δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ο Χαλκάνορας έχει ένα καλό σύνολο και ένα καλό προπονητή. Τους είχα αντιμετωπίσει και πέρσι στη Γ’ κατηγορία. Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι».