«Ανεβαίνει μόνο μία ομάδα, δύσκολο το πρωτάθλημα»

Η Ομόνοια Αραδίππου μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Ο Χρίστος Μοδέστου μιλάει στο kerkida.net για την Ομόνοια Αραδίππου, για τους φετινούς τους στόχους και σχολιάζει το φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας που αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο.

Για την προετοιμασία της ομάδας:
«Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι σε επαγγελματικά πρότυπα. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Δουλεύουμε σκληρά και δυνατά. Τα πόδια είναι λίγο βαρετά, συνεχίζουμε και με διπλές προπονήσεις. Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τους φετινούς στόχους της Ομόνοιας Αραδίππους:
«Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πορεία της ομάδας. Θέλουμε να αποφύγουμε νωρίς την διαβάθμιση και μέσα από τη σκληρή δουλειά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα
«Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο από το περσινό. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο. Φέτος ανεβαίνει μόνο μια ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που ανέβηκε το επίπεδο. Παράλληλα θα γίνει και μάχη στη ζώνη του υποβιβασμού».

Για τα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας
«Δώσαμε αρκετά φιλικά μέχρι στιγμής. Φαίνεται να βγαίνει στο γήπεδο το πλάνο του προπονητή. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Μέσα από τα φιλικά σίγουρα βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Θέλουμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος».