«Πωρωμένος ο Σατσιάς, να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο»

H Ομόνοια Αραδίπου «σκόνταψε» την αγωνιστική που μας πέρασε, αφού εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Διγενή Ορόκλινης.

Ο Βαγγέλης Τσιάμης μίλησε στο kerkida.net για την πρώτη ισοπαλία της Ομόνοιας στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, για τον δύσκολο στόχο της ανόδου και για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΑΣΙΛ.

Για την ισοπαλία της ομάδας του την αγωνιστική που μας πέρασε με αντίπαλο τον Διγενή...
 «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.Παρόλο που δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε ευτυχίσαμε να σκοράρουμε έχοντας και άλλες ευκαιρίες βέβαια και ουσιαστικά σταματώντας τον αντίπαλο πριν φτάσει στην εστία μας. Δυστυχώς όμως από μια παράξενη φάση δεχτήκαμε το γκολ σχετικά γρήγορα και μπήκαμε στα αποδυτήρια με το 1-1. Στο δεύτερο μέρος ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας διορθώσαμε κάποια λάθη και αδυναμίες μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε την κυριαρχία σε όλο το παιχνίδι. Μόνο μια φάση του αντιπάλου μπορώ να θυμηθώ από εκτέλεση φάουλ κοντά στην περιοχή μας. Πιστεύω αυτή είναι η εικόνα του παιχνιδιού, ένα σκορ το οποίο δεν μας αξίζει, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι σύνηθες φαινόμενο».

Για το που θα κριθεί η άνοδος…
«Το θέμα είναι πολύ λεπτό πιστεύω. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παιχνίδι με παιχνίδι. Το να λέμε ότι πηγαίνουμε για άνοδο και πολύ βαριά κουβέντα. Θέλουμε σαν ομάδα, να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο και αν έρθει να είναι ευλογημένο. Το θέμα άνοδος κρίνεται σε πολλά, στο πόσο καλό ποδόσφαιρο παίζεις, πόσο δουλεύεις και κυρίως στις λεπτομέρειες όλων αυτών. Ο κόσμος είναι δυνατό χαρτί για εμάς όπως και ο προπονητής μας, ο οποίος είναι κυριολεκτικά πωρωμένος σε κάθε προπόνηση, δουλεύοντας σκληρά».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ...
«Ο ΑΣΙΛ έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατός, φέτος έχει καλούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε ότι κάνουμε πάντα. Θα δουλέψουμε σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα κοιτάξουμε το παιχνίδι όπως τα άλλα. Ο κόσμος όπως πάντα θα είναι ο 12ος παίκτης για εμάς».