ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ κάλεσμα ΝΙΚΗΣ

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Γιώργος Χατζηματθαίου, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του ντέρμπι κορυφής εντός έδρας με τη Δερύνεια, προτρέποντας τους να κατακλύσουν το στάδιο με στόχο τη νίκη.

"Το περασμένο Σάββατο χορεύοντας και τραγουδώντας στη βροχή Δ.Σ., τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και οπαδοί της Ομόνοιας Αραδίππου πανηγυρίζαμε τη νέα επιτυχία της ομάδας μας, που μας κράτησε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄κατηγορίας με διαφορά τρεις βαθμούς από τη 2η Δερύνεια. Το προσεχές Σάββατο αντίπαλός μας η Αναγέννηση Δερύνειας στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου.

Η μέχρι τώρα πορεία μας δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από τη διεκδίκηση της νίκης, που δεν θα είναι εύκολη υπόθεση απέναντι στη φορμαρισμένη Δερύνεια. Καλούμε τον κόσμο και τους φίλους της Ομόνοιας Αραδίππου, το Σάββατο να κατακλύσουμε το Στάδιο Αραδίππου και με τις ένθερμες εκδηλώσεις υποστήριξης να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας να μας χαρίσουν ακόμα μια επιτυχία για να συνεχίσουμε αυτό το ονειρεμένο φετινό μας ταξίδι.

Αναμένουμε όλους αυτούς που ακόμη δεν έχουν έρθει κοντά στη φετινή μας ομάδα να το πράξουν αρχίζοντας από το παιχνίδι με τη Δερύνεια. Τους καλούμε να αγκαλιάσουν αυτή την ομάδα γιατί της αξίζει, γιατί μας κάνει περήφανους, γιατί της το οφείλουμε.

Όλοι λοιπόν το Σάββατο δίνουμε το βροντερό παρόν μας στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου για τη νίκη"