"Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες..."

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net παραχώρησε ο τερματοφύλακας του Οθέλλου, Δημήτρης Τζιακουρής μετά την ήττα - αποκλεισμό από τον Απόλλωνα στον επαναληπτικό του Τσιρείου…

Όσα είπε: 

"Παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Προσπαθήσαμε στο μάξιμουμ όλοι οι ποδοσφαιριστές για να τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν τα καταφέραμε, δεν πειράζει.  Στρεφόμαστε πλέον στο πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας"

Για τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε ο Οθέλλος και στα δύο παιχνίδια είπε: "Όπως είπα και πριν παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να πετύχουν οι παίχτες αυτό που προσωπικά στοχεύουν είτε αυτό λέγεται να πάρουν μεταγραφή για να παίξουν σε μεγαλύτερη ομάδα ή να αποδείξουν ότι αυτή η ομάδα αξίζει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα"

Για την στόχους της ομάδας: "Προσπαθούμε να βγούμε στην πρώτη κατηγορία αλλά η αλήθεια είναι ότι μείναμε λίγο πίσω. Θα κάνουμε τα πάντα στην συνέχεια για να φτάσουμε κοντά στον στόχο μας"

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy