Νέο Δ.Σ για δύο χρόνια

Η ΠΑΕΕΚ ανακοινώνει μέσω Δελτίου Τύπου το νέο Δ.Σ του Σωματείου.

Αναλυτικά:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπόσχεται να εργασθεί για την αναγέννηση της ΠΑΕΕΚ και καλεί τους Κερυνειώτες να το αγκαλιάσουν και να το βοηθήσουν να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης.

Ελπίζουμε τη νέα περίοδο που η ΠΑΕΕΚ θα αγωνίζεται και πάλιν στη 2η κατηγορία στο δικό της γήπεδο οι Κερυνειώτες να είναι παρόντες. Η ψυχή της Κερύνειας και των χωριών της Επαρχίας είναι οι άνθρωποί της. Αυτοί δίδουν ζωή στον τόπο. Το ίδιο και η ομάδα. Θα αποκτήσει ζωή και το σθένος να αγωνισθεί στο γήπεδο, για τη φανέλα και την Κερύνεια άμα είμαστε και όλοι εμείς στην Κερκίδα. Δεν απαιτείται να απαρνηθείτε τις μεγάλες ομάδες των οποίων είστε οπαδοί. Κάμετε την ΠΑΕΕΚ τη δεύτερη σας ομάδα και των παιδιών σας. 

Εγγράψετε τα παιδιά σας στην ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΠΑΕΕΚ  η οποία ξεκινά φέτος με νέο πνεύμα και νέες προοπτικές. Θαν σας περιμένουμε. Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται και επιβάλλεται να γίνουν τώρα για να είναι και σωστός ο προγραμματισμός που πρέπει να γίνει. Μην περιμένετε το Σεπτέμβριο. Ελάτε τώρα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕΕΚ, και παρακαλούμε βεβαιώνεστε ότι έρχεστε στην Ακαδημία της ΠΑΕΕΚ και οχι αλλού.