“Κτίζουμε με νέα παιδιά και πάμε ψηλότερα”

Η ΠΑΕΕΚ με τη νίκη της το Σάββατο κόντρα στην Ελπίδα Ξυλοφάγου έχει φτάσει στις 3 συνεχόμενες και φιλοδοξεί να κάνει το “καρέ” κόντρα στο ΘΟΪ την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας Μάκης Σεργίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net

Για τη νίκη απέναντι στην Ελπίδα...

“Κόντρα στην Ελπίδα η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά αφού προηγήθηκε νωρίς, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος που ήθελε μόνο τη νίκη να χάσει τη ψυχολογία του. Μετά και το 2-0 όλα έγιναν πιο εύκολα και το τελικό 3-0 ήρθε φυσιολογικά”.

Για το νικηφόρο σερί…

“Η αλήθεια είναι πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Σίγουρα χάσαμε κάποια παιχνίδια από ατυχία όπως με την Καρμιώτισσα όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα όποιον αντιμετωπίσαμε τον κερδίσαμε”.

Για τους στόχους της ομάδας...

“Η ομάδα με το που ανέβηκε φέτος στη βαθμολογία κατάφερε να μείνει μακριά από περιπέτειες κι αυτό λέει πολλά. Δεν μπήκε σε καμία στιγμή φέτος στο τρυπάκι της παραμονής. Πλέον στόχος είναι να δώσουμε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές και να ανεβούμε όσο ψηλότερα μπορούμε βαθμολογίκα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως αποδείξαμε πως δεν είμαστε αδιάφοροι και δεν θα είμαστε αδιάφοροι αφού θέλουμε να πάρουμε εμπειρίες και για την επόμενη σεζόν. Οι μεταγραφές μας βοήθησαν και ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία μας που είναι, να κτίσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά και να πάμε ακόμα ψηλότερα του χρόνου”.

Για το ντέρμπι με το ΘΟΪ…

“Το παιχνίδι με το ΘΟΪ είναι περισσότερο ένα τοπικό ντέρμπι γοήτρου, αφού βαθμολογικά οι δύο ομάδες έχουν πετύχει τους στόχους τους. Παρ’ όλα αυτά αναμένω ένα εξαιρετικό ματς που θα το απολαύσουν τόσο οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όσο και οι ουδέτεροι”.