Τετραπλό χτύπημα!

Την απόκτηση τεσσάρων παικτών ανακοίνωσε η ΠΑΕΕΚ το μεσημέρι της Τρίτης...

"Η επιτροπή προγραμματισμού σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Μάκη Σεργίδη, μετά από συντονισμένες ενέργειες και μετά την προσωπική επιθυμία του προπονητή πέτυχαν τετραπλή μεταγραφική ενίσχυση με τους ποδοσφαιριστές Stambolziev Robert, Jacob Eliopoulos, Jordan Maricic και Tomas Maricic.

Σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα μας αποτελεί ο 27χρόνος Stambolziev Robert, αφού αποτελούσε πόλο έλξης για πολλές ομάδες.

Ο 21χρονος, κεντρικός αμυντικός Jacob Eliopoulos, ο οποίος την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα εφήβων του ΑΠΟΕΛ.

Ο 19χρονος, αριστερός ακραίος αμυντικός Jordan Maricic, ο οποίος την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο αγωνιζόταν στην A-LEAGUE στην Αυστραλία.

Ο 22χρονος, κεντρικός αμυντικός Tomas Maricic που αγωνιζόταν στο εξωτερικό.

Περαιτέρω εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ΠΑΕΕΚ και δεν αποκλείεται να προκύψουν συμφωνίες στις επόμενες ημέρες. Ο προπονητής συνεχίζει να βρίσκετε στο εξωτερικό όπου εξετάζει περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν με σκοπό να δημιουργηθεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο".