«Είμαστε καινούργια ομάδα, έχουμε καλό υλικό»

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της, θέλοντας να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

O προπονητής της ομάδας Μάκης Σεργίδης μιλάει στο kerkida.net για την φετινή ΠΑΕΕΚ, για τα δικά του συμπεράσματα από τα πρώτα φιλικά της ομάδας και για το φετινό ρόστερ.

Για την φετινή ομάδα της ΠΑΕΕΚ
«Η φετινή ΠΑΕΕΚ είναι μια καινούργια ομάδα. Από το περσινό ρόστερ έχουν μείνει μόνο τέσσερα άτομα, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε ένα καινούργιο σύνολο. Αυτή ήταν και η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία».

Για τα πρώτα συμπεράσματα από τα φιλικά της ομάδας:
«Μέσα από το πρώτα φιλικά δεν μπορείς να έχει καθαρή εικόνα, δεν είναι δείγμα. Φαίνεται ότι έχουμε καλό υλικό στην ομάδα. Εμπιστευόμαστε τους ποδοσφαιριστές μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

 Για το ρόστερ:
«Κάναμε κάποιες σημαντικές μεταγραφές που θα βοηθήσουν την ομάδα. Η τελευταία μας προσθήκη είναι ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, που έχει παίξει σε Καβάλα και Εργοτέλη. Έχουμε συμφωνήσει προφορικό με κάποιον μέσο και τώρα εξετάζουμε κάποιους κεντρικούς αμυντικούς. Με αυτές τις προσθήκες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ μας για φέτος».