«Δυνατή η Δόξα, να πάρω αγωνιστικά λεπτά στην ΠΑΕΕΚ»

Η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται τον ΑΣΙΛ Λύσης την ερχόμενη αγωνιστική (μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος).

Ο Άντης Νικολάου που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Δόξα στην ΠΑΕΕΚ μίλησε στο kerkida.net για τη φετινή προσπάθεια της προσφυγικής ομάδας και για τον δανεισμό του από τη Δόξα. Μας αποκαλύπτει πως παρακολουθεί την πορεία της Δόξας και σχολιάζει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της ΠΑΕΕΚ απέναντι στον ΑΣΙΛ Λύσης.

Για τη φετινή προσπάθεια της ΠΑΕΕΚ
« Η ομάδα φέτος έχει πολλούς νεαρούς παίκτες και είναι μικρός ο όρος ηλικίας αναλόγως. Έχουμε 3-4 έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μέχρι στιγμής έχουμε δύο νίκες και μία ήττα, ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά και στοχεύουμε την εξάδα».

Αγωνίζεσαι ως δανεικός στην ΠΑΕΕΚ από την Δόξα..
«Ήρθα στην ΠΑΕΕΚ για να πάρω αγωνιστικά λεπτά στα πόδια μου. Θέλω να πραγματοποιήσω μια γεμάτη χρονιά και να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα μου».

Παρακολουθείς την Δόξα στο πρωτάθλημα;
«Ναι την παρακολουθώ. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, το έχει δείξει ως τώρα. Παίζει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και σε όλα τα παιχνίδια έδειξε τη δυναμική της, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση που είχαν γίνει κάποιες αλλαγές στην εντεκάδα της Δόξας».

Υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεστε τον ΑΣΙΛ
«Θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Ο ΑΣΙΛ Λύσης έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και οι δύο θα παλέψουμε για το τρίποντο».