"Μέχρι τέλος του μηνός οι παίκτες θα πληρωθούν"

Η Πάφος παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής δημοσιογραφική διάσκεψη. Το www.kerkida.net ήταν στο οίκημα του Σωματείου...

Ο Χριστάκης Κάιζερ είπε μεταξύ άλλων...

"Σαν διοίκηση ξεκινήσαμε απο το μηδέν και έχουμε καταφέρει πολλά. Η ομάδα δημιουργήθηκέ πριν δυο χρόνια. Μετά απο μια δύσκολη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία καταφέραμε να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία. Φτιάξαμε τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις, δημιουργήσαμε ακαδημίες όπως όλες οι μεγάλες ομάδες".

"Δεν είχαμε την οικονομική βοήθεια που χρειαζόμασταν. Είχαμε προϋπολογισμό περίπου 700 000 ευρώ όλα μαζί. Είχαμε τον χαμηλότερο προϋπολογισμο ίσως απο όλες τις ομάδες".

"Ένα μεγάλο συγνώμη στους πραγματικούς φίλους της ομάδας"

"Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας στο τελευταίο παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκαν. H ευθύνη βαραίνει όλους, μαζί και την διοίκηση".

"Μια ομάδα για να έχει μέλλον πρέπει να την αγαπήσουμε. Πρέπει να στηρίξουμε αυτό το σωματείο. Αρκετά μέλη του συμβουλίου παραιτήθηκαν όχι γιατί πήγαμε δεύτερη κατηγορία, αλλά γιατί δεν έχουμε κάποια οικονομικη βοήθεια".

"Να καλέσουμε όλους τους έξυπνους που κρύβονται στις καφετέριες και στα Facebook να έρθουν μέσα να βοηθήσουν, να στηρίξουν και όχι μόνο να κρίνουν".

"Αν δεν καταλάβει ο φίλαθλος κόσμος, οι επιχειρηματίες, ο Δήμος ότι πρέπει να βοηθήσουν τότε θα χαθεί αυτή η ομάδα".

ι παίκτες ήταν ένα με δυο μήνες απλήρωτοι. Το 60% των παικτών δυο μήνες και το 40% ένα μήνα πίσω. Μέχρι τέλος του μηνός θα πληρωθούν".