«Να κλείσω την καριέρα μου στην Πάφο»

Είναι ένα αγαπημένο παιδί για τη παφίτικη κερκίδα, ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και ένα πολύ καλό παιδί. 

Ο Hugo Moutihno μετά και τη περσινή δύσκολη ομολογούμενος χρονιά για την Pafos fc δεν εγκατέλειψε την ομάδα, παρέμεινε μέλος της και στήριξε την προσπάθεια του Δημήτρη Ιωάννου για άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Η Πάφος έκανε το δύο στα δύο με τα νικηφόρα της αποτελέσματα και ο Moutihno μιλάει στο kerkida.net για τη νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου καθώς για τους προσωπικούς του στόχους. 

Για τη νίκη της Πάφου 

"Ήταν μια πολύ καλή νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Νομίζω ότι εμείς δεν κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. 
Σε δεύτερο μισό μπήκαμε πιο ισχυροί και σκοράραμε γρήγορα. Μετά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και 2ο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν το κάναμε. Στο τέλος μας πίεσαν αλλά εμείς επιβιώσαμε και νομίζω ήταν δίκαιο το ότι κερδίσαμε εμείς το χθεσινό παιχνίδι".

Δύο παιχνίδια, δύο νίκες. Είναι σημαντικό αυτό για την άνοδο;

"Φυσικά και ναι. Φέτος η δεύτερη κατηγορία είναι πολύ ισχυρή. Υπάρχουν καλές ομάδες και είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκες αλλά αυτό πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Πέρασαν μόνο δύο παιχνίδια και το πρωτάθλημα είναι μακρύ ακόμα. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες και αν συνεχίσουμε έτσι θα ανεβούμε στην Α’ κατηγορία, εκεί που ανήκει η Pafos fc".

Παρέμεινες στην Πάφο και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος;

μεινα στην Πάφο, επειδή αγαπώ αυτή την ομάδα και επειδή θέλω να την δω στην Α’ κατηγορία. 

Μία ομάδα όπως η Πάφος πρέπει να είναι στην Α’ κατηγορία. Με αυτούς τους οπαδούς είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσουν φέτος για να τα καταφέρουμε. 

Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ σε αυτή την ομάδα , δεν ξέρω πότε ίσως φέτος ίσως και μετά από 2 χρόνια, αλλά θέλω να τερματίσω στην Α’ κατηγορία και φέτος όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε την άνοδο ξανά. 

Θέλω μόνο να πω ότι είμαστε μια οικογένεια εδώ και όλοι οι παίκτες και το προσωπικό αισθανόμαστε έτσι.
Να κρατήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Θέλω να στείλω όλες μου τις δυνάμεις στο φίλο μας το Leonel γιατί έχει μια δύσκολη κατάσταση με τη μητέρα του και όλοι μας είμαστε δίπλα του, για τα πάντα και αυτές οι 2 νίκες ήταν γι 'αυτόν".