Να κάνουν το τρία στα τρία (Δηλώσεις)

Η Pafos fc υποδέχεται αύριο Σάββατο 1/10 στο Παφιακό στάδιο τον ΑΣΙΛ σε ένα ντέρμπι κορυφής αφού και οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο δύο στα δύο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Στο kerkida.net μιλάει ο βοηθός προπονητής της Πάφου Άγγελος Ευθυμίου σχολιάζοντας τον αυριανό αγώνα, καλώντας τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια τους.

Για το παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ 

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού ο ΑΣΙΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και από τις δύο πρώτες αγωνιστικές όπου πήρε 6 βαθμούς. Σίγουρα όμως θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί από τη δική μας εμφάνιση. Είμαστε καλύτερη ομάδα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί όλο το παιχνίδι τότε θα πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Οι επιτυχίες φέρνουν κόσμο στο γήπεδο

«Οι επιτυχίες φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο, τους έχουμε απογοητεύσει πολύ τα τελευταία χρόνια και πρέπει όλοι όσοι είμαστε εμπλεκόμενοι στην ομάδα να οργανωθούμε σωστά και να βάλουμε πλάνο και στόχους. Ο κόσμος διψά για ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσουν ξανά την προσπάθεια μας ώστε να κάνουμε μια ομάδα που θα τους κάνει περήφανους». 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη διάθεση του προπονητή δεν θα βρίσκονται οι Πάνος Κωνσταντίνου, Χαράλαμπος Δημοσθένους, Παναγιώτης Ζαχαρίου και Εμάνουελ .