(ΔΗΛΩΣΕΙΣ) Κάιζερ για επενδυτή

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο πρόεδρος της Πάφου, κ. Χριστάκης Κάιζερ και μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα κλείσει θετικά το θέμα με τον νέο επενδυτή.

Για την άνοδο…

“Μετά τον υποβιβασμό ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας γιατί εκτός των οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων είχαμε να συναγωνιστούμε και αρκετές παραδοσιακές ομάδες Α΄Κατηγορίας. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τον κ. Ιωάννου από το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια ποδοσφαιριστές, προπονητές, κόσμος και διοίκηση. Δέκα μήνες ήταν πολύς χρόνος για να είμαστε μακριά από την Α΄Κατηγορία”.

Για το τελευταίο ματς…

“Θα ήθελα να συγχαρώ την πρωταθλήτρια Αλκή και τον Ολυμπιακό για την άνοδο τους. Οι τρεις ομάδες θα είναι άξια στην Α΄Κατηγορία τη νέα χρονιά. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να χειροκροτήσει τους παίκτες και να τους συγχαρεί”.

Για τον επενδυτή…

"Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα μας και είμαστε σε προχωρημένες επαφές. Την ερχόμενη βδομάδα Τρίτη ή Τετάρτη θα υπάρχει μια τελική συνάντηση για να συμφωνηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Στη συνέχεια θα γίνει Γενική Συνέλευση για να περάσει από έγκριση η πρόταση του κ. Σεργκέι".

Για το αν έχει κλείσει το θέμα…

“Οριστικά δεν έχει κλείσει επειδή πρέπει να περάσει από έγκριση όμως το πλάνο που θα παρουσιάσει είναι κάτι που θέλουμε στην Πάφο. Μια δυνατή Πάφος που να αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία με αξιώσεις και να συναγωνίζεται ακόμα και μεγάλες ομάδες. Εύχομαι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και η ομάδα του να περάσουν αυτό το πλάνο γιατί μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνούς. Εύχομαι πως από τη νέα χρονιά θα έχουμε μια δυνατή ομάδα και θα έρχεται ο κόσμος πίσω στα γήπεδα”.

Για το πότε θα κλείσει το θέμα…

“Πρώτη βδομάδα του Απρίλη ελπίζουμε το θέμα να κλείσει και είμαι αισιόδοξος πως θα κλείσει θετικά. Δεν έχουμε κι άλλη επιλογή”.

Για το πλάνο της νέας σεζόν…

“Αυτή θα είναι μια απόφαση της νέας διοίκησης και του επενδυτή, ο οποίος στη συζητήση που κάναμε μας είπε πως θέλει να έχει αρκετούς Παφίτες στην ομάδα, είτε ποδοσφαιριστές, είτε που να εργάζονται. Σίγουρα ο κ. Δημήτρης Ιωάννου είναι ο προπονητής της ομάδας αφού έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν. Δεν νομίζω να αλλάξει αυτό. Μπορεί όμως να ενισχύθει το τεχνικό τιμ”.

Για το προφίλ του επενδυτή…

“Είναι ο κ. Σεργκέι που αγαπάει το ποδόσφαιρο και έχει την οικονομική ευχέρεια να προσφέρει. Έχει ακόμα δύο ομάδες στο εξωτερικό. Εκτός των άλλων έχει βλέψεις για τις υποδομές και τις ακαδημίες. Σαν Παφίτες και σαν διοίκηση πιστεύουμε θα φέρει άλλο αέρα”