«Απαιτητικό πρωτάθλημα, η επιτυχία ανήκει σε όλους»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της σεζόν που φέρνει την ομάδα να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια. 

«Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας, η οποία μέσα από ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, ίσως από τα πιο δύσκολα της Β' Κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να βρεθεί ξανά εκεί που ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων. Το μεγαλύτερο κομμάτι σε αυτή την επιτυχία ανήκει στους ποδοσφαιριστές μας που σε κάθε αγώνα έδωσαν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα και φυσικά στον προπονητή μας τον Δημήτρη Ιωάννου και το επιτελείο του, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το υλικό που είχε και μας οδήγησε στην επιτυχία. Επίσης αξιέπαινη είναι και η προσπάθεια της διοίκησης καθώς και της Διοικούσας Επιτροπής οι οποίοι σχεδόν μόνοι πίστεψαν στην ομάδα μας και μέσα από απίστευτες θυσίες ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, έκαναν τα πάντα για το Σωματείο μας. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πιστούς Παφίτες οι οποίοι έμειναν κοντά στην ομάδα μας στα δύσκολα, δεν αρκέστηκα σε δικαιολογίες αλλά ανεξαρτήτως απόστασης και καιρικών συνθηκών ήταν ανελλιπώς δίπλα στην ΠΑΦΟΣ F.C και έχουν και αυτοί μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία».