«Ενδιαφέρθηκαν ΑΣΙΛ και Ακρίτας, προτεραιότητα μου είναι η Πάφος»

Μια άκρως επιτυχημένη χρόνια ήταν η φετινή, τόσο για την Pafos fc, όσο και για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ούγκο Μουτίνιο. 

Ο αρχηγός της Πάφου μιλάει στο kerkida.net για την επιτυχημένη σεζόν που φεύγει, για τις διοικητικές αλλαγές που προκύπτουν στην Pafos fc αλλά και για το ενδιαφέρον κάποιων άλλων ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά

« Ήταν μια φανταστική χρονιά. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι αγωνιζόμαστε για τις τρεις πρώτες θέσεις, για να επιστρέψει η ομάδα στην Α’ κατηγορία. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές , όπως όλοι γνωρίζουν με τα οικονομικά θέματα τις ομάδας, όμως δημιουργήσαμε μια οικογένεια και ήταν αδύνατο να μας σκοτώσουν. Όλοι έδωσαν το μέγιστο για την Πάφο, από τους παίκτες, τους προπονητές και όλο το προσωπικό».

Για τις διοικητικές αλλαγές που ενδεχομένως να γίνουν στην ομάδα και αν θα συνεχίσει να είναι μέλος της Pafos fc  

«Είμαι εδώ για να βοηθάω πάντα την Πάφο και αν με θέλει η ομάδα εγώ θα υπογράψω, αλλά γνωρίζω ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν και δεν ξέρω ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Πιστεύω πως ο νέος πρόεδρος πρέπει να κρατήσει κάποιους παλιούς παίκτες για να δείξουν στους νέους τι είναι η Pafos fc, τους οπαδούς της ομάδας, γιατί η Πάφος χρειάζεται τους φιλάθλους της. Ελπίζω και εύχομαι να υπογράψουν την σύμβαση αλλά ακόμα και να μην γίνει, εγώ ξέρω ότι θα δώσω τα μέγιστα για αυτήν την ομάδα, νομίζω κανένας δεν μπορεί να πει κάτι για αυτό. Όπως σου είπα και πέρσι εγώ ήθελα να φέρουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Κρατάω την υπόσχεση μου και τώρα πρέπει να δείξουμε στους νέους παίκτες τι είναι Pafos fc και τι μπορούμε να κάνουμε στην Α' κατηγορία». 

Για το ενδιαφέρον που επέδειξαν άλλες ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως ο ΑΣΙΛ και ο Ακρίτας Χλώρακας

« Είναι αλήθεια, ενδιαφέρθηκαν αυτές οι ομάδες, για τον Ακρίτα είναι πιο σίγουρο. Μίλησα και με κάποιους ανθρώπους από τον ΑΣΙΛ. Η προτεραιότητα μου είναι η Πάφος και μετά θα εξετάσω τις άλλες προτάσεις».