“Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο”

Συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της Πάφος FC έδωσε, ο Κροάτης αμυντικός της, Jurica Grgec, μιλώντας για την μεταγραφή του, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, τους στόχους, το μέλλον αλλά και τον θαυμασμό του για τους οπαδούς της Πάφου .

Αναλυτικά:

"Ένας παίκτης χαμηλών τόνων αλλα μεγάλης αξίας... Ο λόγος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή μας Jurica Grgec, ένας ποδοσφαιριστής ´´ πολυεργαλείο ´´ με πολύ καλή και σταθερή απόδοση στην έως τώρα πορεία της ομάδας. Του ζητήσαμε να μας πει λίγα λόγια για τον εαυτό του και την ομάδα της ΠΑΦΟΣ F.C σε μια φιλική συνέντευξη στο οίκημα του Σωματειου μας.

- Jura πως προέκυψε η συνεργασία με την ομαδα της Παφου;
- Ηρθα αρχικά για την ομάδα της Ν.Σαλαμινας αλλά λόγω του μεγάλου αριθμού ξένων ποδοσφαιριστών δεν μπορούσαν να με εγγράψουν για να αγωνιστώ. Τότε ήρθε και η πρόταση από τον πρόεδρο της Παφου κ.Χριστακη Καιζερ. Ηρθα συζήτησα μαζί του και διαπίστωσα πως πρόκειται για μια πολυ καλα οργανωμένη ομάδα η οποία εκφράζει μια ολόκληρη επαρχία και πόλη. Επίσης κατάλαβα πως μιλούσα με μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό ικανοποίησε την επιθυμία μου να συμβάλλω στην προσπάθεια για άνοδο, με σκοπό να αγωνιστώ κι εγώ στην πρώτη κατηγορία.

- Πως κρίνεις το κλίμα που επικρατεί στην ομαδα;
- Η ομαδα ειναι πολυ καλή και το κλίμα που επικρατεί τόσο στις προπονησεις οσο και στους αγώνες ειναι πολυ θετικό. Έχω δεθεί με την ομαδα και με τους συμπαίκτες μου και η προπονητική ομαδα εχει συμβάλλει στο να δουλεύουμε όλοι μαζί σε ένα κλίμα συνεργασίας. Αυτός ειναι ένα άλλος λόγος για τον οποίο ειμαι τόσο ευχαριστημένος. Επίσης η διοίκηση μας στηρίζει συνεχώς, μας βοηθάει και πιστεύει σε εμάς και τις δυνατότητες μας, κατι που μας κανει να αισθανόμαστε πολυ άνετα.

- Η ομαδα βρίσκεται εντός των στόχων της; Πιστεύεις υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης;
- Πιστεύω πως η ομαδα της Παφου παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και σιγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βέβαια στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν ειναι δεδομένο και απόλυτα βέβαιο. Πιστεύω πως με αρκετή δουλειά μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο κι εγώ το ίδιο μέσα απο σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις. Όλα τα παιχνίδια ειναι δύσκολα γι αυτο και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

- Πως βλέπεις το μέλλον; Θα επιθυμούσες να συνεχίσεις στην ομαδα της ΠΑΦΟΣ F.C;
- Δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον. Αισθάνομαι πολυ καλα εδω και εάν η ομαδα ειναι στην πρώτη κατηγορία και επιθυμεί την παραμονή μου, τότε θα μείνω. Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να τα δουμε μετα το τέλος του πρωταθλήματος, αφού τωρα προέχει η δύσκολη συνέχεια.

- Κατι που σε εχει εντυπωσιάσει στην ομαδα;

- Σιγουρα οι οπαδοί της ομάδας τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη. Ειναι πολυ καλοί και εκδηλωτικοί και μας ακολουθούν σχεδόν παντού. Αναμένουμε την βοήθεια τους και στην αναμέτρηση με την Ομόνοια Αρ. για να πανηγυρίσουμε μαζί άλλη μια νίκη."