“Πάρτι κορυφής”

Ο ΣΥΦΙ Πάφου με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του προσκαλεί σε πάρτι τους φιλάθλους της ομάδας, την Παρασκευή στο οίκημα του Σωματείου. Παράλληλα στέλει κάλεσμα στήριξης, για τον Σάββατιάτικό αγώνα με τον Διγενή Ορόκλινης.

Αναλυτικά:

"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πάφου – Θύρα 5 σας προσκαλεί στο πάρτι κορυφής που διοργανώνει με φαγητό, ποτό και συνθήματα στο οίκημα του σωματείου, την Παρασκευή 6/03/2015 και ώρα 20:00.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πάφου – Θύρα 5 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάφου να δώσει μαζικά το παρών του γεμίζοντας τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Γεροσκήπου το Σάββατο 7/03/2015 με αντίπαλο την ομάδα του Διγενή Ορόκλινης στις 15:30.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν απομείνει ακόμα 5 αγώνες για να στευθούμε πρωταθλητές. Η ένθερμη παρουσία μας κρίνεται άκρως απαραίτητη τόσο στον προσεχής αγώνα του Σαββάτου αλλά και στα εναπομείναντα ματς.

Θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και για 90 λεπτά να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη που θα μας κρατήσει στην κορυφή.

Να είστε όλοι παρόν!

ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΥ – ΘΥΡΑ 5"