“Μας αξίζει η πρώτη θέση”

Η Πάφος F.C νικώντας την ΕΝΑΔ με 0-2 και εκμεταλλευόμενη την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του Άρη με την Ένωση, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στα σαλόνια.

Ο προπονητής της, Σοφοκλής Σοφοκλέους σχολίασε την κατάκτηση της πρωτοπορίας στην ιστοσελίδα μας.

“Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο, σε μια δύσκολη έδρα. Είναι μεν σημαντικό όμως δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει την άνοδο. Πλέον είμαστε στην κορυφή και κατά την γνώμη μου, η πρώτη θέση μας αξίζει βάσει της εικόνα που δείξαμε έως τώρα. Ο επόμενος αντίπαλός μας, είναι ο Διγενής Ορόκλινης, και πρέπει να του δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό όπως κάνουμε απέναντι σε όλες τις ομάδες. Αυτό θα το καταφέρουμε μόνο έχοντας για 90 λεπτά συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο.”

Ο Κύπριος τεχνικός ήταν παρόν και στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Άρη και της Ένωσης στο Τσίρειο. Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Προσπαθούμε πάντα να παρακολουθούμε τους επικείμενους μας αντιπάλους, και για αυτό είδαμε το συγκεκριμένο ματς. Τον Άρη τον αντιμετωπίζουμε την μεθεπόμενη αγωνιστική στο Τσίρειο, για αυτό έπρεπε να έχουμε μια σαφή εικόνα για το πως αγωνίζεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια, στην έδρα του. Όσο αφορά τον αγώνα υπήρχε μία ελαφριά υπεροχή του γηπεδούχου, όμως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονο ο Άρης ήταν καλύτερος όμως κι Ένωση, που είχε αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο, απείλησε με την σειρά της στα τελευταία λεπτά.”

Για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Κρίς Ντίξον που πέτυχε άλλα δύο γκολ ανέφερε: “Ο Ντίξον έχει πετύχει 14 από τα 41 γκολ της ομάδας ενώ σημειώστε πως δεν έχει βάλει κάποιο γκολ από πέναλντι. Τον βοηθά το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας, αφού είναι πολύ κινητικός και βρίσκεται πάντα μέσα στις φάσεις, δημιουργώντας ευκαιρίες.”

Καταληκτικά ο κ. Σοφοκλέους τόνισε, “Πλέον θέλουμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο, οπότε έχουμε ακόμα πέντε τελικούς και με την συμπαράσταση του κόσμου, που είναι ο δωδέκατος μας παίχτης, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν αυτό συνοδευτεί και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμα καλύτερα.”