"Ίσως η τελευταία ευκαιρία της Πάφου"

Ένας απο τους "μικρούς" της ομάδας της ΠΑΦΟΣ F.C, ο 19χρονος επιθετικός και winger Παναγιώτης Ζαχαρίου, ο οποίος έδειξε φέτος πως εχει και παρόν και ενα αρκετά υποσχόμενο μέλλον, δίνει τις απόψεις του μέσα από συνέντευξη στο γραφείο τύπου της ομάδας.

-- Παναγιώτη πες μας τις εντυπώσεις σου για την χρόνια αυτή που το Σάββατο φτάνει στο τελος της. 
- Αρχικά δεν ξεκινήσαμε αρκετά καλα, αλλα ο κ.Σοφοκλεους έφερε αλλαγή στη νοοτροπία και το στυλ μας. Αρχίσαμε να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο δίνοντας ο καθένας μας όλες του τις δυνάμεις στον αγωνιστικό χώρο και δικαιωματικά, με την αξία μας, καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο. 

-- Πως ειναι σαν νεαρός ποδοσφαιριστής να αγωνίζεσαι με έμπειρους και γνωστούς ποδοσφαιριστές οπως οι Dickson, Α.Γαρποζης, Δ.Λεωνη και Z.Siebok και αλλοι;
- Μου αρέσει πολυ που αγωνίζομαι μαζί τους. Ιδιαίτερα με τον Αλέξη Γαρποζη έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Τον θαυμάζω και σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή. Με συμβουλεύει απο την αρχή της χρόνιας, μας καθοδηγεί συνεχώς όλους τους νεαρούς της ομάδας και ειναι ο άνθρωπος που με εμψυχώνει στους αγώνες και με βοηθάει να διορθώσω τα λάθη μου. Το ίδιο βέβαια κάνουν και οι υπόλοιποι έμπειροι συμπαίκτες μου. Η φετινή χρόνια ήταν μια πολυ ξεχωριστή εμπειρία για εμενα. Απέκτησα γνώσεις και εμπειρίες τις οποίες θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον ετσι ωστε να βελτιώνομαι συνεχώς. 

-- Πως βλέπεις το μέλλον σου σαν ποδοσφαιριστής και ποιες οι φιλοδοξίες σου;
- Μέσω σκληρής δουλειάς και χρησιμοποιώντας τις ευκαιρίες και τις εμπειρίες που απέκτησα φέτος, επιθυμώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Πρέπει να συνεχίσω προσγειωμένος και με σταθερά βήματα, αν θέλω να χτίσω σωστά το μέλλον μου. Έχω το συμβόλαιο μου στην ομαδα μας και μονο το μέλλον μπορεί να δείξει που μπορώ να φτάσω. 

-- Εν όψη του τελευταίου αγώνα του Σαββάτου, ποιο μήνυμα θα ηθελες να στείλεις στο φίλαθλο κοινό της Παφου;
- Καλώ τους Παφιτες και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να έρθουν στον τελευταίο μας αγώνα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Ά κατηγορία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές μας και η διοίκηση πρέπει να επιβραβευθούν με το χειροκρότημα και την εκτίμηση του κόσμου. Οι φίλαθλοι της Παφου πρέπει να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν αυτήν την ομαδα, γιατί ειναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία να κρατήσουμε ζωντανό το Παφιακό ποδόσφαιρο.