«Να κρατηθούμε στην κατηγορία»

Σε λίγες μέρες αρχίζει και επίσημα το πρωτάθλημα των μικρών κατηγοριών. Ο Π.Ο. Ξυλοτύμπους αρχίζει τις υποχρεώσεις του στη Β΄κατηγορία με πρώτο αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

Ο Αντρέας Ευσταθίου μιλάει στο kerkida.net για την προετοιμασία της ομάδας, για τους φετινούς στόχους της Ξυλοτύμπους και σχολιάζει το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Για την προετοιμασία της ομάδας
«Πήγαμε πολύ καλά στην προετοιμασία, δουλέψαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής σε θέματα τακτικής. Τα εφαρμόσαμε και στα φιλικά που έδωσε η ομάδα. Όλοι μας δουλέψαμε σκληρά και ταπεινά με τους στόχους και τις οδηγίες του προπονητή μας».

Για τους φετινούς στόχους της Ξυλοτύμπους
«Οι φετινοί στόχοι της ομάδας μας είναι να κρατηθούμε στη Β’ κατηγορία αφού είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας σε αυτή την κατηγορία. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα που παίζουμε».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Καρμιώτισσας
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Καρμιώτισσα είναι μια ομάδα δυνατή στην κατηγορία με έμπειρους παίκτες και στόχους για την Α’ κατηγορία. Εμείς θα πάμε στη Λεμεσό με τις οδηγίες του προπονητής μας, στοχεύοντας στο βαθμολογικό κέρδος».