«Ένιωθα περίεργα, προσπάθησα να μην επηρεαστώ»

Ο Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006 εξήλθε ισόπαλος 1-1 με το ΘΟΙ Λακατάμιας την αγωνιστική που μας πέρασε. Ο ‘Αριστος Αριστοδήμου μίλησε στο kerkida.net για τους φετινούς στόχους της Ξυλοτύμπους, για το παιχνίδι με το ΘΟΙ, μας εξηγεί πως ένιωσε που έπαιξε εναντίον της παλιάς του ομάδας και σχολιάζει το αυριανό τους παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΖ.

Για το παιχνίδι με το ΘΟΙ:

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν καλύτεροι από το ΘΟΙ. Είχαμε στην υπεροχή αλλά στη τελευταία πάσα δεν είχαμε καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να μείνουμε στην ισοπαλία. Κρατάμε την εμφάνιση και το πάθος το οποίο αγωνιστήκαμε.

Ήσουν αρκετά χρόνια στο ΘΟΙ, είδες γνώριμα πρόσωπα, πως ένιωσες;

« Ένιωθα περίεργα και πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ΘΟΙ είναι μια ομάδα η οποία πέρασα σχεδόν επτά χρόνια από όλη μου την καριέρα. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα, που ακόμα και σήμερα κάνουμε παρέα. Προσπάθησα να μην επηρεαστώ και να μείνω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και να προσφέρω ότι καλύτερο μπορούσα και νομίζω τα κατάφερα».

Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ:

«Πάμε στο Ζακάκι για τη νίκη. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, είναι μια νέα ομάδα η ΑΕΖ, με καλό ποιοτικό ρόστερ αλλά πιστεύουμε σε εμάς και πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα παίξει σημαντικό ρόλο και στη βαθμολογία αλλά κυρίως στη ψυχολογία της ομάδας».

Για τους φετινούς στόχους της Ξυλοτύμπους:

«Ο στόχος είναι να μείνουμε μακριά από περιπέτειες και να βλέπουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα».