«Ένωση, Οθέλλος, Καρμιώτισσα τα φαβορί»

Το ΘΟΙ Λακατάμιας εξήλθε ισόπαλο 0-0 απέναντι με την Αναγέννηση Δερύνειας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Ο Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου σχολιάζει στο kerkida.net  το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το ΘΟΙ, μιλάει για τους φετινούς στόχους της ομάδας του, για τα «φαβορί» της κατηγορίας και για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στη νεοφώτιστη Ξυλοτύμπου.

Για την ισοπαλία της πρεμιέρας:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα και θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε ανάλογα με μια αρκετά καλή παρουσία».

Ποιοτικές προσθήκες από το ΘΟΙ, τι να περιμένουμε από την ομάδα;
«Όντως θεωρώ ότι ενισχυθήκαμε σημαντικά με πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Όσο για τους στόχους βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για όσο πιο ψηλά γίνεται. Υπάρχει ένα πλάνο στο μυαλό του προπονητή και της διοίκησης και με αυτό θα πορευτούμε».

Φέτος ανεβαίνει μόνο μία ομάδα, υπάρχουν φαβορί;
«Πιστεύω ότι η Ένωση, ο Οθέλλος και η Καρμιώτισσα είναι τα θεωρητικά φαβορί για την άνοδο, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο».

Για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Ξυλοτύμπου:
«2ο παιχνίδι εκτός έδρας και αυτό με τις δικές του δυσκολίες. Η Ξυλοτύμπου είναι μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στη 2η κατηγορία, θα πάμε όμως στο «Δασάκι» για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».