«Πικραμένοι από τη βαθμολογία, πάμε για το τρίποντο με την Ένωση»

Το ΘΟΙ Λακατάμιας αντιμετωπίζει την ΕΝΠ την Παρασκευή(13/10) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Ο Παναγιώτης Μικέλης μίλησε στο kerkida.net για την βαθμολογική συγκομιδή του ΘΟΙ μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, για τους φετινούς τους στόχους και σχολιάζει το παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο την Ένωση.

Τέσσερις αγωνιστικές και έχετε μόλις ένα βαθμό, πως το βλέπεις;
«Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα γιατί είμαστε ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο 2ης κατηγόριας. Και προφανώς 2 ισοπαλίες και 1 ήττα μας αφήνει λίγο πικραμένους».

Υπήρξε μια κενή εβδομάδα εξαιτίας της Εθνικής, σας βοήθησε;
«Νομίζω πως πάντα βοηθά η διακοπή που έχουμε λόγω εθνικών γιατί ξεκουραζόμαστε ψυχολογικά όχι μόνο σωματικά! Όσο αφορά την ομάδα μας ναι εκμεταλλευτήκαμε την διακοπή για να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας κυρίως σε τακτικά κομμάτια».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Με τι θα ήσασταν ευχαριστημένοι στο τέλος του πρωταθλήματος;
«Η αλήθεια είναι πως η άνοδος είναι πολύ δύσκολο κατόρθωμα για φέτος με τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Εμείς θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα για την νίκη, να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο έτσι ώστε του χρόνου να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί. Στόχος μας για φέτος είναι η 1η εξάδα αλλά στην πορεία εξαρτάται από μας αν θα δείξουμε ότι μπορούμε για κάτι παραπάνω».

Την Παρασκευή αντιμετωπίζεται την Ένωση, δύσκολο παιχνίδι…
«Εννοείται πως πάμε για το τρίποντο όπως και κάθε παιχνίδι! Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο αλλά ούτε και υπερεκτιμούμε κανέναν, όπως είπα η προσωπική μου γνώμη είναι ότι στην καλή μας μέρα μπορούμε να κερδίσουμε οποιανδήποτε αντίπαλο 2ης κατηγόριας. Θεωρώ ότι ποιοτικά είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγόριας και είναι θέμα χρόνου να μπούμε στην σωστή τροχιά».