«Μας αδικεί η ήττα από την Ένωση»

Η ΕΝΠ νίκησε 1-0 το ΘΟΙ Λακατάμιας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Ο Σωτήρης Φοινίρης μίλησε στο kerkida.net για την ήττα της ομάδας του, για το «κακό» ξεκίνημα του ΘΟΙ και για το επόμενο παιχνίδι με τον Χαλκάνορα στην έδρα τους.
 
Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ
«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά πήγαμε στο Παραλίμνι με σκοπό το βαθμολογικό κέρδος. Κάναμε ίσως την καλύτερη μας εμφάνιση φέτος και νομίζω η ήττα μας αδικεί».
 
Για το «κακό» ξεκίνημα του ΘΟΙ και τους δύο μόλις βαθμούς που έχουν…
«Είμαστε απογοητευμένοι από τους δύο μόλις βαθμούς που έχουμε αλλά αυτό μας πεισμώνει ταυτόχρονα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βγάλαμε ένα θεωρητικό δύσκολο πρόγραμμα και ελπίζουμε σιγά σιγά να έρθουν τα τρίποντα και η ομάδα να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα».
 
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Χαλκάνορα
 «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα του Χαλκάνορα πιέζεται βαθμολογικά αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και θέληση που είχαμε και στο Παραλίμνι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
 
Κάλεσμα στον κόσμο
«Θέλω να καλέσω τον κόσμο της Λακατάμιας να έρθει κοντά στην ομάδα γιατί γίνεται σοβαρή δουλειά στην ομάδα και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας και δίπλα στο συμβούλιο της ομάδας».