«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι/ Θα γίνουν προσθήκες»

Ο προπονητής του ΘΟΙ Λακατάμιας Γιάννος Δημοσθένους μίλησε στο kerkida.net για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη Β΄ κατηγορία, για τις ομάδες που ξεχώρισαν και για το παιχνίδι της Παρασκευής (8/12) απέναντι στην πρωτοπόρο Αραδίππου.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κύπριου προπονητή:

Για την πορεία του ΘΟΙ στο φετινό πρωτάθλημα
«Η πορεία μέχρι τώρα σίγουρα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, ούτε σε θέμα απόδοσης, αλλά ούτε σε συγκομιδής βαθμών. Όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας και με τις προσθήκες που θα γίνουν η ομάδα θα ανακάμψει και θα υλοποιήσει τους στόχους της».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου
«Έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Λουκή Αρχοντίδη, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Το μόνο σίγουρα είναι ότι θα ενισχυθεί η ομάδα». 

Για τις ομάδες που ξεχώρισαν και θα διεκδικήσουν την άνοδο
«Τα φαβορί για την άνοδο αυτή τη στιγμή είναι η Αναγέννηση Δερύνειας, η Ομόνοια Αραδίππου αφού δικαιωματικά βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θεωρώ ότι και η Ένωση θα βρίσκεται εκεί για να διεκδικήσει την άνοδο μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική θέση την οποία έχει η Ομόνοια Αραδίππου. Και εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».