Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Πέππου

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για την απώλεια του Γιάννη Πέππου.

Δείτε αναλυτικά:

Καλό ταξίδι Γιάννη Πέππο

Ένας άνθρωπος ταγμένος και υπηρέτης του αθλητισμού δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ο Γιάννης Πέππος που υπηρέτησε πιστά και με ανιδιοτέλεια όσο λίγοι το άθλημα της καλαθόσφαιρας, έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι προς το φως της αιωνιότητας.

Ο εκλιπών, ως προπονητής είχε υπηρετήσει για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες το άθλημα και είχε διατελέσει κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ομοσπονδιακός προπονητής των Εθνικών ομάδων, Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων. Συνεργάστηκε επίσης ως προπονητής με τα περισσότερα Σωματεία της Κύπρου που διατηρούν τμήματα καλαθόσφαιρας.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου, το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το προσωπικό, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη, για την απώλεια του Γιάννη Πέππου και παράλληλα τα ειλικρινή συλληπητήρια προς τους οικείους και την οικογένεια του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Πέμπτη 9 Μαΐου στην εκκλησία Αγ. Παντελεήμονα στη Μακεδονίτισσα στις 3μ.μ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.