Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Ισχυρές καταιγίδες στο Πήλιο

 Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Ισχυρές καταιγίδες στο Πήλιο

Καταιγίδα χτυπά την Αθήνα, με καταρρακτώδη βροχή να πέφτει στο κέντρο και σε άλλες περιοχές - Η κακοκαιρία ξεκίνησε από τη Μαγνησία, όπου σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η κακοκαιρία εξπρές η οποία θα χτυπήσει την Ελλάδα για 24 ώρες με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Το βράδυ της Παρασκευής οι ουρανοί άνοιξαν και στην Αθήνα, με καταρρακτώδη βροχή να πέφτει στο κέντρο και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας, κάνοντας το σκηνικό του καιρού θα θυμίζει χειμώνα.

Η κακοκαιρία ξεκίνησε νωρίτερα από τη Μαγνησία και ειδικότερα το νότιο Πήλιο, όπου σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με το gegonota.news.

Ισχυρό μπουρίνι σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.00 στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα στους οικισμούς Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη, σύμφωνα με το tempo24news.gr.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν την κεντρική Ελλάδα, τα βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.

(thetoc.gr)