«Έχουμε δύο στόχους, να είστε έτοιμοι»

Το μήνυμα του Γκοτστάβο Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές του για την επανέναρξη του Κυπέλλου και τα διαδοχικά παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει η ΑΕΚ.

Να είναι όλοι σε... εγρήγορση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Γκας Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για την διαφαινόμενη επανέναρξη του Κυπέλλου, τόνισε ότι η κατάκτησή του προστίθεται στους στόχους (μαζί με την πρώτη θέση στα play off) και τόνισε ότι... όλοι θα χρειαστούν.

«Είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε όλοι ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν ότι το κύπελλο θα γίνει. Το ξέραμε ότι μπορούσε να συμβεί αυτό, όμως τώρα φαίνεται ότι είναι το πιο πιθανό. Έχουμε λοιπόν ξανά δύο στόχους: Το κύπελλο και τα play off. Θα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, θα χρειαστεί να δώσουμε πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα.

Πρέπει όλοι να είστε έτοιμοι, γιατί είναι σίγουρο ότι όλοι θα χρειαστείτε. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να βοηθήσετε μόλις κληθείτε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πογιέτ στους Κιτρινόμαυρους.