Ρονάλντο: «Για αυτό θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία...»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία, οπού δεν είχε ποτέ κανένα φορολογικό πρόβλημα, εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώπιον του δικαστηρίου, στην κατάθεσή του για την υπόθεση φοροδιαφυγής 14,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενώπιον των δικαστικών αρχών βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, απολογούμενος για τις εις βάρος του κατηγορίες για φοροδιαφυγή που ανέρχεται στα 14,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πορτογάλος άσος δεν παρέλειψε να συγκρίνει το φορολογικό σύστημα της Ισπανίας με εκείνο της Αγγλίας, τονίζοντας ότι η υπεροχή της δεύτερης εν προκειμένω, αποτελεί άλλον έναν λόγο για τον οποίο επιθυμεί να επιστρέψει στο Νησί.

«Θυμάμαι όταν έφθασα στην Αγγλία και μου εξήγησαν πως λειτουργούν τασ πράγματα. Όταν έφθασα στο Μάντσεστερ, όντας 18 ετών, με ενημέρωσαν ότι η  ρύθμιση των χρεών, ήταν το καλύτερο μέσο που διέθετα, κάτι που έκαναν και με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στην Ισπανία πρέπει να πληρώνεις περισσότερο για να αποφύγεις τα προβλήματα. Δεν είχα ποτέ παρόμοια θέματα στην Αγγλία και για αυτό θα ήθελα να επιστρέψω εκεί», τόνισε στην κατάθεσή του ο Πορτογάλος σύμφωνα με το «Cadena SER».