Η "9" ζητά Έκτακτη Γενική Συνέλευση και απαντήσεις

Η ΘΥΡΑ 9 με ανακοίνωση επαναλαμβάνει την θέση της για πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης ώστε να δοθούν απαντήσεις στον κόσμο της ομάδας.

Οι οργανωμένοι αναφέρουν ** (αφαιρέθηκε απόσπασμα στο τέλος για ευνόητους λόγους)

Οι δύο συνεχόμενες νίκες έχουν βγάλει τουλάχιστον την ομάδα από την μιζέρια των προηγούμενων αγωνιστικών. Από την άλλη όμως η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να καλύψει τα οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα του σωματείου μας.

Πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις στο πράσινο λαό αλλά κυρίως στα μέλη. Ως εκ τούτου παραμένουμε σταθεροί στην άποψη μας για έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία επιβάλλεται, μεταξύ άλλων, να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το οικονομικό κομμάτι αλλά και για τα μελλοντικά βήματα.

Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 σε καμιά περίπτωση δεν θα ξαναδεχτούμε να οδηγηθούμε στα τυφλά σε νέες περιπέτειες. Η βοήθεια από τον κόσμο αυτή την φορά επιβάλλεται να σημαίνει και ΠΛΗΡΗΣ ενημέρωση του κόσμου για την κατάσταση που βρισκόμαστε.

Υ.Γ 1 – Η παρουσία του Πράσινου Λαού και της ΘΥΡΑ 9 στο Αμμόχωστος είναι ακόμα μια απόδειξη ότι προς απογοήτευση πολλών αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πεθάνει.