Τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό:...

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχαμε χθες το βράδυ με έναν 25χρονο να κατυαλήγει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 25χρονος ήταν συνεπιβάτης σε μηχανή που οδηγούσε 21χρονος όταν γύρω στις 23:30  η μηχανή των δύο νεαρών συγκρούστηκε στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και συγκεκριμένα στη διασταύρωση με Ομονοίας, με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 40χρονος.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στα κιγκλιδώματα.

Από τις εξετάσεις που προέβη η αστυνομία, διαφάνηκε ότι και οι δύο νεαροί είχαν κράνος ενώ η ποσότητα αλκοόλης στο αίμα του οδηγού ήταν μηδενική.

Ο 21χρονος συνεπιβάτης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με θλάση εγκεφάλου και ρήξη σπλήνας.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φέρει κάταγμα ποδιού και ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας για αφαίρεση μεταλλικού αντικειμένου από το πόδι του.

Παράλληλα, ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε στο όχημα τόσο από την σύγκρουση όσο και από προστατευτικό κιγκλίδωμα το οποίο διαπέρασε το όχημα και απελευθερώθηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Παράλληλα, στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα τρία άτομα: ένα 10χρονο αγόρι, ένας 43χρονος και μια 50χρονη που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο ΓΝ Λεμεσού όπου και έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών.