Αποδείξεις... στα νέα δεδομένα

Μέχρι και το παιχνίδι με την ΑΕΛ, η χρονιά κυλούσε ιδανικά για τον Απόλλωνα.

Η ομάδα απέδιδε εξαιρετικό ποδόσφαιρο (για πολλούς το καλύτερο στην Κύπρο), έβαζε πολλά γκολ, δεχόταν λίγα και γενικότερα έβγαζε την εικόνα μιας ομάδας που είναι φτιαγμένη για να κερδίσει τρόπαια.

Η ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (με τον τρόπο που ήρθε) και η νέα ισοπαλία με την Νέα Σαλαμίνα, διαμορφώνουν μια διαφορετική συνθήκη στον Απόλλωνα. Μια συνθήκη εντελώς καινούργια…

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα οι «γαλάζιοι» μετρούν δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και για πρώτη φορά δεν σκοράρουν σε κάποιον αγώνα τους.

Αυτό που θα… δοκιμαστεί, δεν είναι η δεδομένη ποιότητα, αλλά το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Πάφο, στον οποίο η τρίτη σερί απώλεια βαθμών είναι μη αποδεκτή.

Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να δείξουν άμεσα σημάδια αντίδρασης και σωστής διαχείρισης των δύο ανεπιτυχή αποτελεσμάτων, επιστρέφοντας στις νίκες και επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι ο φετινός Απόλλωνας θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.