Στην Αθήνα ο ατζέντης του Σιμόες

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και θα αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της «κιτρινόμαυρης» γραμμής κρούσης. Ωστόσο το ίδιο ψηλά για την Ένωση και τους Μανόλο Χιμένεθ και Νίκο Λυμπερόπουλο είναι και οι υποθέσεις που αφορούν τις ανανεώσεις συνεργασίας της ομάδας με ποδοσφαιριστές που θέλει (φυσικά) να κρατήσει στο ρόστερ της. Μάλιστα στη συγκεκριμένη κατηγορία παικτών ο Αντρέ Σιμόες είναι η υπόθεση που βρίσκεται πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr ο Κιμ Ριμπέιρο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και την Αθήνα με αποκλειστικό λόγο παρουσίας του τον Πορτογάλο άσο της ΑΕΚ (και πελάτη του) και το ενδεχόμενο deal πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχηγός της Ένωσης έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» έως το 2019 και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές – συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου. Μάλιστα είναι κοινή η επιθυμία να φτάσουν αμεσα σε συμφωνία που θα κρατήσει τον Σιμόες στην ΑΕΚ και θα του απογειώσει τις ετήσιες αποδοχές του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν άμεσα να γίνει το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ του Κιμ Ριμπέιρο και του Νίκου Λυμπερόπουλου προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δυο πλευρών όπως άλλωστε εκτιμούν πως θα γίνει άπαντες και κυρίως ποδοσφαιριστής και ομάδα. Άλλωστε ο Σιμόες το έχει δηλώσει πως στόχος του και επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ και την Αθήνα όπου είναι απόλυτα ευχαριστημένος ο ίδιος και η σύζυγός του (τη στιγμή που περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι, την κορούλα τους).

Θέμα με την Βαλένθια δεδομένα δεν υπάρχει... Άλλωστε οι «νυχτερίδες» είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν το deal με τον Κοκλέν της Άρσεναλ και ως εκ τούτου δεν υπήρχε ουσιαστικά αλήθεια στις διαρροές του ατζέντη του άσου της ΑΕΚ σύμφωνα με τις οποίες ο πελάτης του ήταν στόχος και μάλιστα βασικός για το ισπανικό club.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συζητήσεις για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες υπήρχε μια διαφορά σε οικονομικό επίπεδο. Μια απόσταση μικρή που έφτανε μετά βίας τις 100.000 ευρώ και δεν ήταν τέτοια ώστε να μην αποφέρει τελικά συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Άλλωστε ήταν κάτι που δήλωνε και η πλευρά Σιμόες, ότι δηλαδή, δεν είναι τέτοια η απόσταση στο οικονομικό που να αποτελέσει ουσιαστικά πρόβλημα για να φτάσουν σε deal για παρουσία του Πορτογάλου μέσου στην Ένωση και μετά το 2019 (λογικά το νέο συμβόλαιο θα αφορά συμφωνία έως το 2020, ή το 2021).

Αξίζει να σημειωθεί ότι απ' την ΑΕΚ η ενημέρωση σχετικά με την παρουσία του Ριμπέιρο στην Αθήνα ήταν πως δεν γνωρίζουν να υπάρχει κάποια προγραμματισμένη συνάντηση για το θέμα του Σιμόες...