Ολική ανατροπή με Μάλκομ, πάει στην Μπαρτσελόνα

Ολική ανατροπή φαίνεται ότι υπάρχει στην πολύκροτη μεταγραφή του Μάλκομ στην Ρόμα, καθώς η «σφήνα» που έκανε την τελευταία στιγμή η Μπαρτσελόνα στάθηκε αρκετή προκειμένου ο Βραζιλιάνος να αλλάξει γνώμη.

Η συμφωνία της Μπορντό με την Ρόμα για την πώληση του Μάλκομ είχε επέλθει έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ και όλα έδειχναν ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί θέμα ωρών.

Δημοσίευμα της «Αs» αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Ρώμη μέχρι την στιγμή που η Μπαρτσελόνα αποφάσισε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να καταθέσει πρόταση ύψους 41 εκατομμυρίων ευρώ και να φέρει τα πάντα τούμπα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο άκουσμα της είδησης φέρεται πως δεν δυσκολεύτηκε να αλλάξει γνώμη και πλέον επιθυμεί να αγωνιστεί με την φανέλα των «μπλαουγκράνα», ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα ενδεχομένως να προέβη σε κίνηση τακτικής προκειμένου να πιέσει την Τσέλσι να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Γουίλιαν.

Όπως φαίνεται η υπόθεση της μεταγραφής του ίσως πιο πολυσυζητημένου ονόματος στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή έχει πολύ ακόμα δρόμο μπροστά της μέχρι να υπάρξει κάτι οριστικό.