"Μπορούμε να σκοράρουμε στην Αρένα"

Ο αμυντικός της Ντάνταλκ, Brian Gartland, μίλησε ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ και στάθηκε στην σημασία που θα έχει ένα εκτός έδρας γκολ, αν καταφέρει η ομάδα του να το πετύχει...

"Είμαστε για τα καλά μέσα όσον αφορά την πρόκριση. Έχουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να σκοράρουμε εκεί αφού έχουμε ένα καλό ρεκόρ όσον αφορά το σκοράρισμα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Έχουμε δει πόσο καλός είναι ο αντίπαλος την Πέμπτη. Τεχνικά είναι πολύ καλοί. Με λίγο περισσότερη πειθαρχία και καλύτερες πάσες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση την οποία ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ αλλάζει παιχνίδια αλλά δεν τους βλέπω να αμύνονται στην έδρα τους. Τους βλέπω να μας κάνουν επίθεση, το οποίο ελπίζουμε ότι θα είναι θετικό για εμάς αφού θα μας δώσει χώρο να χτυπήσουμε την αντεπίθεση. Έχουμε φοβερή ταχύτητα στα φτερά. Το να μην δεχθούμε γκολ εκτός έδρας θα είναι καταπληκτικό αν περάσουμε αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν περάσουμε. Όταν θα δούμε ολοκληρωμένα τα πράγματα, θα ξέρουμε πόσο καλό ήταν το αποτέλεσμα της περασμένης βδομάδας".