ΕΠΙΘΕΣΗ στον προπονητή της Μπρεστ: "Ποιό είναι το επίπεδό του;"

Όπως γράψαμε χθες (ΕΔΩ το ρεπορτάζ), προπονητής της Δυναμό Μπρεστ είναι ο Aleksey Shpilevsky που είναι μόλις 30 χρόνων. Ο Artem Milevskiy που έφυγε από την ομάδα μετά από απόφαση του νεαρού προπονητή, κάνει επίθεση εναντίον του με δηλώσεις.

Ο Milevskiy ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα του ρόστερ. Είναι 33 χρονών και διεθνής με την Ουκρανία και είχε 10 γκολ σε 38 συμμετοχές στην Μπρεστ. Μεταξύ άλλων είπε...

"Την αλήθεια την ξέρουν οι παίκτες της Διναμό. Όλοι ξέρουν την αλήθεια, μπορείς να ρωτήσεις οποιοδήποτε και θα σου πει ποιά ήταν η κατάσταση. Ότι αυτό το άτομο από την πρώτη μέρα του στην ομάδα ήθελε να με διώξει. Κάτι δεν του άρεσε σε μένα. Ίσως να με φοβόταν. Ίσως να φοβόταν ότι είχα μεγάλη δύναμη, ίσως κάτι άλλο. Αλλά ειλικρινά θα τον κρίνει ο Θεός. Να πηγαίνεις σε μια ομάδα στα 30 σου και να κάνεις τέτοιες καταστάσεις είναι απαράδεκτο. Να 'καθαρίζεις' τους ηγέτες της ομάδας... Αυτός ο άνθρωπος ήρθε από το πουθενά. Προηγουμένως ήταν προπονητής στις ακαδημίες της RB Leipzig. Και να έρθει να λέει ότι είναι προπονητής, είναι... αδιακρισία.  Ποιό είναι το επίπεδο της δουλειάς του αν έχει προπονήσει μόνο τις ακαδημίες της Leipzig; Τι μπορεί να πει;".