2+1 τρόποι να απολαύσεις τον αγώνα στο σπίτι

 
Παίζει η ομαδάρα και θα τη βγάλεις στον καναπέ; Μετάτρεψε το σαλόνι σε γήπεδο με λίγες μόνο έξυπνες κινήσεις και ετοιμάσου για μεγάλες συγκινήσεις! 
 
1) Drinks on ice!
Δεν είναι ντεμοντέ, ούτε χωριάτικο. Μην ακούς τους haters. Το παγούρι γεμάτο πάγο, αναψυκτικά, μπύρες και νερό, δίπλα στον καναπέ, θα γίνει πολύ γρήγορα το αγαπημένο σου «έπιπλο» στο σαλόνι. Άσε που μπορεί να αποφασίσεις να το κρατήσεις και μετά τον αγώνα. Αν δεν θες να χάσεις ούτε και μια στιγμή, να προλάβεις όλη τη δράση χωρίς να διψάσεις και να κρατήσεις την παρέα σε εγρήγορση για 90 ολόκληρα λεπτά – θα το χρειαστείς!
 
2) Αξεσουάρ 
Δεν σημαίνει ότι αν δεν είσαι στο γήπεδο δεν χρειάζεται να μπεις στο «πετσί» του φιλάθλου. Για να ακολουθήσεις σωστά τον αγώνα πρέπει να μεταδώσεις το πνεύμα του οπαδού, γι’ αυτό βγάλε τις φανέλες, τα κασκόλ και τα καπέλα και διαμοίρασέ τα σε όλη την ομάδα. Ζωγράφισε στα μάγουλα σου και φώναξε ελεύθερα συνθήματα στην τηλεόραση λες και είσαι στην κερκίδα… μόνο προσπάθησε να αποφύγεις τις φωτοβολίδες.  
 
3) Σκόραρε σωστά σνακ!
Η καλή παρέα, ο καλός αγώνας, οι καλές στιγμές… σου ανοίγουν την όρεξη. Γι’ αυτό, όταν παρακολουθείς τον αγώνα στο σπίτι, φρόντισε να έχεις και τα ανάλογα φαγώσιμα στο τραπέζι. Και όταν λέμε φαγώσιμα, εννοούμε την πίτσα. Το μόνο φαγητό που μπορείς να κρατάς και να ζητωκραυγάζεις με τις ώρες, χωρίς να θυσιάσεις απόλαυση. Ειδικά όταν είναι Domino’s Pizza, φτιαγμένη από αγνά, φρέσκα υλικά, αφράτη ζύμη και μοναδικές συνταγές που τρελαίνουν και τον πιο μεγάλο παιχταρά. Απόλαυσε τον αγώνα με 1 jumbo πίτσα και αναψυκτικό του 1.5 λίτρου, με μόνο €13.50 και δες το ματς σαν πρωταθλητής!