Δήλωση Ουζόχο/"Δέχθηκα ρατσιστική επίθεση και φτυσίματα"

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας προέβη σε δηλώσεις για το περιστατικό ψες στο Αντώνης Παπαδόπουλος το οποίο έφερε την αποβολή του στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου...

ΤΩΡΑ δήλωση Ουζόχο/"Δέχθηκα ρατσιστική επίθεση και φτυσίματα"

Στο ρεπορτάζ στην eldesmarque.com... αναφέρονται τα εξής:

Αποβλήθηκε για την πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου κατά της Αλκής Ορόκλινη (3-0). 

Ο Francis Uzoho, τερματοφύλακας που ανήκει στην Deportivo εξήγησε τους λόγους πίσω από την αντίδρασή του προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας πανηγύρισε  το δεύτερο γκολ του αγώνα το οποίο σημείωσε ο Τσέχος Michael Duris και αμέσως δέχθηκε την κόκκινη κάρτα μετά από διαβούλευση του διαιτητή με το τέταρτο.

Μιλώντας για την δικτυακή πύλη www.aclsports.com ο Uzoho σχολίασε:

«Οι φίλοι (της Αλκής Ορόκλινη), ήταν πίσω μου και ήταν πολύ αναστατωμένοι μαζί μου γιατί πανηγύρισα το 2ο τέρμα. Άρχισαν να λένε τραγούδια ( ρατσιστικό) και κάποιος έφτυσε σε μένα. Εγώ σήκωσα το χέρι μου για να ρωτήσω γιατί, αλλά το ίδιο πρόσωπο με έφτυσε και πάλι"

«Προσπάθησα να τραβήξω την προσοχή του βοηθού διαιτητή, με είδε, αλλά κοίταξε μακριά. Ο ίδιος ο οπαδός συνέχισε να φτύνει και να βρίζει... ( και έκοψα τα μανίκια του***) Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να απαντήσω και έπρεπε να ήμουν ψύχραιμος. Εχω μάθει το μάθημα. Νομίζω ότι θα με βοηθήσει στο μέλλον".

**** και έκοψα τα μανίκια του