ΝΕΑ ανακοίνωση: "Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την υπερασπιστική στάση σας απέναντι στους διαιτητές"

Ο Απόλλωνας επανήλθε και εξέδωσε νέα ανακοίνωση, ως απάντηση της αντίστοιχης του ΑΠΟΕΛ...

**H ΠΡΩΤΗ ανακοίνωση του Απόλλωνα

**Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΑΠΟΕΛ

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την υπερασπιστική / δικηγορική στάση σας απέναντι στους διαιτητές (ειδικά τον συγκεκριμένο) που σας σπρώχνουν τόσα χρόνια και που δημόσια απείλησε ο Προέδρος σας στο παρελθόν, ωστόσο η επιφανειακή ανάλυση σας δεν μπορεί να επισκιάσει αυτό που ολόκληρη η Κύπρος γνωρίζει.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι στο φίλαθλο κοινό παραθέτουμε την πιο κάτω δήλωση του κ. Πρόδρομου Πετρίδη, Πρόεδρου ΑΠΟΕΛ στις 30 Μαρτίου 2015 όταν αναφέρθηκε για τη διαιτησία με «κολακευτικά» λόγια, επιδεικνύοντας «αθλητοπρέπεια» και «σεβασμό» προς την Κυπριακή διαιτησία.  

"Απαιτούμε σεβασμό, είτε αφορά αντίπαλη ομάδα, είτε Ομοσπονδία, είτε οτιδήποτε. Γιατί το ΑΠΟΕΛ έχει τη δύναμη αυτόν που δεν θα τον σεβαστεί να τον στείλει σπίτι του. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Και προς την Ομοσπονδία και στους διαιτητές και σε όλους. Αυτός που δεν θα παίξει το ΑΠΟΕΛ 50-50, το ΑΠΟΕΛ είμαι καλός για λλόου του. Ελπίζω ο συγκεκριμένος διαιτητής να τιμωρηθεί (σ.σ. Βασίλη Δημητρίου)".

Θα έπρεπε στην ανάλυση σας να προσθέσετε κι άλλα παιχνίδια, τα οποία ο καθοδηγούμενος Βασιλάκης σας έφερε δώρα για να πάρετε τα τελευταία πρωταθλήματα σας.

02/05/2015: ΑΕΚ - Απόλλων 2-0

Ο Βασιλάκης μας στέρησε 3 βαθμούς με τα σφυρίγματα και την αποβολή του Γκαστόν Σανγκόι προς όφελος της δικής σας ομάδας. Επίσης, στον ίδιο αγώνα ο επόπτης Ιωάννης Λαζάρου ακύρωσε καθαρό τέρμα του Ρασίντ Χαμντανί.

16/05/2015: Ανόρθωση - Απόλλων 3-1

Ο Βασιλάκης με τα δώρα επανεμφανίστηκε στερώντας δύο (2) πεντακάθαρα πέναλτι στην ομάδα μας προς όφελος του ΑΠΟΕΛ για να πάρει το πρωτάθλημα!

31/03/2018: ΑΕΚ- Απόλλων 3-0

Πιστός στο ραντεβού του και στη δέσμευση του προς εσάς.

Και βεβαίως τα γνωστά περσινά ρεζιλίκια στον αγώνα του Τσιρείου τα οποία προσπάθησε να καλύψει με μία κόκκινη κάρτα!

Για να μην μακρηγορούμε στην ανάλυση θα προσθέσουμε και τους άλλους "μάγους" με τα δικά τους δώρα. Δεν είδαμε να καταδικάζετε την ρατσιστική συμπεριφορά μερίδας οπαδών σας προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ντίλαν Ουεντραόγκο και Ρίτσαρντ Σουμά κατά τη διάρκεια του αγώνα μπροστά από το νότιο πέταλο του ΓΣΠ.

Μπορεί να συγχαίρετε τον Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά οι "βαλτοί" σας πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας, έβριζαν συνεχώς τη νεκρή του μάνα.

Την λέξη καθοδήγηση την έχετε αναγάγει σε επιστήμη εδώ και χρόνια.

Ακόμη ένας «ζηλόφθονας» με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, όπως ο Gordon Schildenfeld, τόνισε μετά το παιχνίδι που έκρινε τον περσινό τίτλο, ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση (12/05/2018):

«Παίξαμε όπως θέλαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι πολύ λυπημένος για σήμερα γιατί ήμασταν απόλυτα δεύτεροι στα μάτια του διαιτητή. Αυτό είναι ντροπιαστικό για το ποδόσφαιρό σας, πρέπει να το πω. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος που μια ομάδα κερδίζει με αυτό τον τρόπο. Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό που έγινε».

Υ.Σ. Δεν αποποιούμαστε κι ούτε αρνούμαστε ότι πρότυπό μας αποτέλεσε κάποτε ο ΑΠΟΕΛ… αλλά επί εποχής κ. Φοίβου Ερωτοκρίτου

Διοικητικό Συμβούλιο Απόλλωνα Λεμεσού".