Σενάριο για Κρίστιανσεν

Close

Ίσως "παίξει" ξανά το όνομα του Τόμας Κρίστιανσεν για τον πάγκο της ΑΕΚ Αθηνών ενώ στο... τραπέζι και το όνομα του πρώην κόουτς της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στο ενδεχόμενο που θα χωρίσουν οι δρόμοι με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Το δημοσίευμα του sdna.gr...

Παρά τη βεβαιότητα που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα για την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του Ισπανού.

Η απώλεια του Κυπέλλου για τρίτη διαδοχική χρονιά, αλλά περισσότερο η εικόνα που είχε η ΑΕΚ, φαίνεται ότι άνοιξαν ξανά “θέμα” προπονητή. 

Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση που υπήρξε προ ημερών ανάμεσα σε Μελισσανίδη, Λυμπερόπουλο και Χιμένεθ έστελνε μήνυμα... παραμονής του Ισπανού, πλέον αυτή τίθεται εν αμφιβόλω σύμφωνα με τη “Live Sport”. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Ανδαλουσιάνου προπονητή, για τον οποίο αναγνωρίζει πάντως ότι δεν ευθύνεται για τη φετινή πορεία της Ένωσης. Την ίδια στιγμή βέβαια υπάρχουν και πρόσωπα κοντά στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, που φαίνεται να τάσσονται υπέρ μίας πιθανής αλλαγής στον πάγκο. 

Δύο ονόματα μάλιστα που ενδέχεται να απασχολήσουν σε πιθανό διαζύγιο με τον Χιμένεθ, είναι αυτά των Κρίστιανσεν και Μιλόγεβιτς, που έχουν "παίξει" και στο παρελθόν για τον Δικέφαλο.