Πλουτής: "Έχει ολόκληρο βουνό να ανέβει ο Γιανέφσκι- Κάνει ό,τι θέλει ο Μάζιτς"

Πλουτής: "Έχει ολόκληρο βουνό να ανέβει ο Γιανέφσκι- Κάνει ό,τι θέλει ο Μάζιτς"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, ήταν καλεσμένος του Άρη Κυριάκου "Στην Κερκίδα" το πρωινό της Παρασκευής (23/09). 

Αναλυτικά:

"Ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας και για τον νέο προπονητή, αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος. Θα έχει μπροστά του χρόνο ο κ. Γιανέφσκι να γνωρίσει την ομάδα και να βάλει από το πρώτο παιχνίδι τα στοιχεία αυτά που θέλει. Είναι ευκαιρία και για τους τραυματίες που έχουμε στην ομάδα για να κερδίσουν χρόνο και να βελτιωθεί η αγωνιστική τους κατάσταση ώστε να μπορέσουν στο επόμενο παιχνίδι κάποιοι απ' αυτούς να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας."

"Υπήρχαν πάρα πολλοί λόγοι που η ομάδα μας δεν κατάφερε στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές να ανταποκριθεί στον βαθμό που θέλαμε και να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαμε εμείς και ο κόσμος μας. Δυστυχώς τα αποτελέσματα μας ήταν ανεπιτυχείς, μόλις ένας βαθμός σε τέσσερις αγώνες. Ακόμη και με αυτή την αγωνιστική εμφάνιση που δείξαμε στο γήπεδο που δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι, θα μπορούσαμε για περισσότερους βαθμούς. Θα δουλέψουμε σκληρά και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να καλύψουμε από το χαμένο έδαφος που έχουμε χάσει μέχρι στιγμής. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του ο κ. Γιανέφσκι, έχει ολόκληρο βουνό να ανέβει."

"Γνωρίζει ο Γιανέφκσι τα προβλήματα που έχει μπροστά του. Χρειάζεται χρόνος. Ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς, αλλά εμείς βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Ξέρει τις αδυναμίες της ομάδας. Πιστεύουμε σε όλους και ότι στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό."

"Ο κόσμος στηρίζει πάντα την ομάδα. Ειδικά φέτος που επανήλθαν όλοι στο γήπεδο με την κάρτα φιλάθλου. Ήταν όλες οι συγκυρίες μαζί. Ήταν αυτή η όλη προσπάθεια που ξεκινούσαμε, το νέο γήπεδο, η δίψα του κόσμου να επιστρέψει στο γήπεδο. Αυτά όλα τους έκαναν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας. Δεν ήταν μόνο το γήπεδο".

Για το γήπεδο: "Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερη ενημέρωση. Η τελευταία επίσημη ενημέρωση είναι πως θα παραδοθεί στις 5 Οκτωβρίου. Φαντάζει όμως εξαιρετικά απίθανο. Ίσως πάει για παράταση."

"Είναι μεγάλο κεφάλαιο (διαιτησία). Πρέπει να μας προβληματίσει όλους, τον κόσμο τα μέσα ενημέρωσης και την ίδια την Ομοσπονδία. Δεν έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός. Έχει πέσει πολύ βάρος στους νέους διαιτητές. Η διαιτησίες μας είναι χαμηλού επιπέδου, δεν ανταποκρίνονται επάξια στις προσδοκίες όλων μας. Βλέπουμε το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό και θα πρέπει και η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε αποστείλει επιστολές στις αρμόδιες αρχές με τις απόψεις μας και τις θέσεις μας. Περιμένουμε να αλλάξουν πράγματα και να έρθουν και ξένοι διαιτητές όπως έχουν υποσχεθεί. Έχουμε πολλά παράπονα και έχουμε στερηθεί βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα."

Για την εταρεία και το Σωματείο: "Ο οργανισμός της ΑΕΛ ένας είναι, είμαστε μία οικογένεια. Είναι θέματα που θα συζητηθούν εσωτερικά και θα βρεθούν λύσεις. Σαν οργανισμός της ΑΕΛ, είμαστε ενωμένοι θα βρούμε τις λύσεις και δεν νομίζω ότι το θέμα αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο αγωνιστικό μέρος."

"Θέλω να ευχαριστήσω την Digital Tree και το Kerkida.net και όλους εσάς εκεί και την διεύθυνση και την διοίκηση του οργανισμού για την πολύ ωραία βραδιά που είχαμε στην Λεμεσό. Συναντηθήκαμε με την διεύθυνση του kerkida.net και του οργανισμού σας εκεί και τους υπόλοιπους συναδέλφους, εκπροσώπους τύπου σε πολύ καλό κλίμα, ήρθαμε κοντά ανταλλάξαμε απόψεις, φάγαμε, ήπιαμε διασκεδάσαμε, ήταν πολύ ωραία βραδιά και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ."

"Σίγουρα υπάρχουν πολλά προβλήματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και μπορούν να λυθούν με καλή διάθεση και θέληση πάνω απ' όλα από την Ομοσπονδία. Να εισακούγονται και οι απόψεις και των σωματείων. Υπάρχουν και πολλοί καλοί έμμισθοι που μπορούν να δώσουν λύσεις και πρέπει να εισακούγονται και από την Ομοσπονδία και να μην ακολουθείται η τακτική Μάζιτς ο οποίος κάνει ό,τι θέλει χωρίς να ρωτάει και χωρίς να λαμβάνει υπόψη κανένα."

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" οδηγεί με ασφάλεια το Nissan Qashqai e-POWER του Ομίλου Πηλακούτα

Κ

Κωνσταντίνος Κούλας