Διαρκείας ΑΠΟΕΛ με Naga Pay/Τι "κερδίζεις"

Διαρκείας ΑΠΟΕΛ με Naga Pay/Τι "κερδίζεις"

Στην διάθεση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ εδώ και λίγες μέρες, τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Οι ΑΠΟΕΛίστες ήταν πέρσι πραγματικά ο... 12ος παίκτης της ομάδας και η "γαλαζοκίτρινη" διοίκηση θέλει φέτος ακόμα μεγαλύτερη στήριξη ώστε να έρθουν νέες επιτυχίες.

Γι' αυτό και σε συνεργασία με την χορηγό εταιρεία Naga Pay, οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ δίνουν επιπλέον κίνητρα στους φιλάθλους της ομάδας, ώστε να κλείσουν μόνιμη θέση στο ΓΣΠ, δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚA

1.Επιστροφή ποσού των €20 απευθείας στον ατομικό NAGA PAY ACCOUNT τους
 
2.Έκπτωση 15% στο Orange Shop μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023
 
3. Επιπλέον 100 βαθμούς στο πρόγραμμα συλλογής βαθμών "Loyalty Card"
 
4. Δικαίωμα Συμμετοχής σε κλήρωση για:
 
• 20 υπογεγραμμένες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας.
• 4 ταξιδιωτικά πακέτα για Βουλγαρία για να παρακολουθήσετε τον αγώνα BOTEV vs APOEL FC (Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχείο, Εισιτήριο Αγώνα) για αγορές εισιτηρίων μέχρι 7/7.
• 4 αναβαθμίσεις εισιτηρίων διαρκείας για τα VIP Boxes.
• Naga Pay Meet And Greet: 5 τυχεροί χρήστες του Naga Pay Account θα έχουν την δυνατότητα, να παρευρεθούν στο "NAGA Pay Αρχάγγελος Training Center, Αρχάγγελος" και να γευματίσουν μαζί με τον αγαπημένο τους παίκτη του.
• Naga Pay Team Experience: 15 τυχεροί θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρευρεθούν στο προπονητικό κέντρο NAGA Pay - Αρχάγγελος και να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας.

Η κλήρωση για τα ταξιδιωτικά πακέτα θα γίνει στις 11 Ιουλίου στα γραφεία της NAGA PAY στη Λεμεσό. Για τα υπόλοιπα δώρα, η κλήρωση θα γίνει στις 21 Αυγούστου.

  • Κατέβασε το app για να κάνεις εγγραφή ΕΔΩ