Πολλά τα θετικά στο... μάτι του Καταλά!

Πολλά τα θετικά στο... μάτι του Καταλά!

Υπό το βλέμμα των Καταλά και Μασάνα ο Απόλλωνας κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Ισπανός τεχνικός αναλαμβάνει τους πρωταθλητές με στόχο σταδιακά να χτίσει τη δική του ομάδα. Θα χρειαστεί χρόνος για να προσεγγίσει η Λεμεσιανή ομάδα τα "θέλω" του. Το θετικό είναι πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ βελτιωμένη μετά τις ισάριθμες νίκες επί των Μακάμπι και Ομόνοιας. Πάντα μια κατάκτηση τίτλου κάνει καλό, ειδικότερα όταν πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα.

Η ανανεωμένη εντεκάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη επικράτησε δίκαια επί του "τριφυλλιού", είχε πολλούς πρωταγωνιστές αλλά και άτυχες στιγμές. 

Ξεκινώντας από το τελευταίο ο τραυματισμός του Νταμπό είναι πλήγμα ενόψει Ολυμπιακού. Αν επαληθευτεί πως πρόκειται για μυϊκό τότε δύσκολα προλαβαίνει να αγωνιστεί κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος. Άτυχος και ο Παναγιώτης Αρτυματάς που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Μεστός, καθοριστικός και άνετος απέναντι στην επίθεση της Ομόνοιας, καθάρισε... όλες τις φάσεις. Έστειλε μήνυμα ο "Άρτυ" πως θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στα βασικά πλάνα. 

Πολύ καλό παιχνίδι και ο έτερος αμυντικός, Βούκασιν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος ήταν παντού. Παρών φώναξαν και οι δυο ακραίοι μπακ, Μαυρίας και Φιλιώτης. Ο Ελλαδίτης ήταν ο παλιός... καλός Μαυρίας ενώ ο "Φίλιω" που αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο ήταν αξιοπρεπέστατος πριν αποβληθεί. 

Καλές εντυπώσεις άφησε και ο Ισραηλινός, Σαχάρ που έχει στοιχεία για να διακριθεί. Όσον αφορά τον δεύτερο σκόρερ, Βα, ο Ανγκολέζος δείχνει με το "καλημέρα" πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα. 

Όλα τα πιο πάνω και πολλά άλλα που έχει εντοπίσει... ο Καταλά θα τύχουν ανάλυσης έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό ο Απόλλωνας να βελτιωθεί και να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που επιθυμούν στο Κολόσσι. 

φδγδφγδφδδγδφγ

Αντώνης Κωνσταντινίδης