Το φώναξε δυνατά!

Το φώναξε δυνατά!

Αν κανείς είχε αμφιβολίες αν ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, πλέον κοιτάζοντας το 4-0 επί της ΑΕΚ, αυτές τις αμφιβολίες δεν μπορεί να τις έχει ακόμα.

Ειδικότερα αν παρακολούθησε και το παιχνίδι και δεν έμεινε μόνο στο σκορ.

Γιατί αυτό το 4-0 δεν είναι καθόλου "μαγική εικόνα" ούτε οφείλεται σε... 100% αποτελεσματικότητα των παικτών του Σπιλέφσκι. Ο Άρης έκανε συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση. Εκπληκτικός μπροστά με ωραίους συνδυασμούς, κάθετο παιχνίδι, γρήγορη ανάπτυξη και σωστές επιλογές στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια.

Σταθερός στην άμυνα, με μυαλομένο παιχνίδι χωρίς ρίσκα και με αλληλοκαλύψεις. "Επέτρεψε" στην ΑΕΚ να απειλήσει μόνο σε 2-3 περιπτώσεις παρόλο που της... έδωσε τη μπάλα σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού ώστε να χτυπήσει στην κόντρα.

Αήττητος στο πρωτάθλημα από τις 15 Ιανουαρίου, 7 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια και γενικά μια εικόνα που... πείθει. Πλέον ξεκούραση και μετά το ματς με τον Απόλλωνα, την ώρα που ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ τα λένε μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες με τον Ντελμίρο στο τέλος. Μπορεί για το πρωτάθλημα ο Άρης;; Ναι και το... φώναξε με την απόδοσή του!

Νικόλας Γωγάκης

κυθθυκ

3τ334τ