(Ανακοίνωση οργανωμένων) "Καταστρέφετε την ομάδα, μας κάνατε περίγελο!"

(Ανακοίνωση οργανωμένων) "Καταστρέφετε την ομάδα, μας κάνατε περίγελο!"

Πρωινή ανακοίνωση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931. "Επίθεση" στην διοίκηση της ομάδας από τους οργανωμένους:
 
"Μαυροπράσινα αδέρφια,

Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν το σωματείο που αγαπούν, όσοι και να είναι, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται η ομάδα. Συγκρινόμενοι με κάποιους που θέλουν να αποκαλούνται παίκτες, προπονητές, διοίκηση και να κάνουν περίπατο και να μην τους ενδιαφέρει το έμβλημα μπροστά στην φανέλα, ούτε σκέφτονται αυτούς που κάθε εβδομάδα ειναι εκεί και διανύουν χιλιόμετρα αφήνοντας δουλειές και άλλες υποχρεώσεις για να βλέπουν αυτα τα χάλια.

Το ποτήρι ξεχείλισε, η υπομονή μας εξαντλήθηκε εδώ και καιρό αλλα κρατούσαμε το στόμα μας κλειστό διότι μερικοί από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο μας διαβεβαιώνουν συνέχεια πως θα γίνουμε  καλύτεροι και πως σιγά - σιγά θα έρθουν οι νίκες κτλ. Η νίκη ακόμα να έρθει και δεν ξέρουμε αν θα έρθει ποτέ με τέτοιες εμφανίσεις.

Κύριοι, καταστρέφετε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Ένα απο τα ιστορικότερα σωματεία της Κύπρου και εσείς τον κάνετε περίγελο του νησιού. Με την στάση σας, τις συμπεριφορές σας και τις αποφάσεις σας. Αν δεν  μπορείτε να αντεπεξέλθετε η πόρτα είναι ανοικτή. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πάντα έβρισκε τις λύσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια και πάντα θα τις βρίσκει όπου και να βρίσκεται. 

Επαναλαμβάνουμε ξανά όπως είπαμε παλαιότερα. Δεν ζητάμε πολλά. Μόνο μια ομάδα αντάξια των περιστάσεων, παίκτες να τιμάνε την φανέλα και μια διοίκηση που να σέβεται τον κόσμο της και αυτά που εκπροσωπεί. Απλά έναν ανταγωνιστικό, περήφανο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Υ.Γ. Ακόμα και σήμερα την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο και μετά από 5 αγώνες με μόλις 1 βάθμο, 1 γκολ υπέρ και 10 κατά, επιλέγεται να ορίζεται το εισιτήριο στα 20€ σε έναν αγώνα που μοιάζει από νωρίς με παιχνίδι χωρίς αύριο. Πράγματι ο σεβασμός σας προς τον κόσμο αυτού του σωματείου και η αντίληψη σας γύρω απο την σημερινή κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα ξεχειλίζει από παντού. Πραγματικά τι περιμένετε; Την λαοθάλασσα των φιλοξενουμένων ή τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που τον διώξατε με 100 διαφορετικούς τρόπους τα τελευταία χρόνια να κάνει sold out; Απλά σας ευχαριστούμε από καρδιάς, συνεχίστε αυτό που κάνετε. 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ 
Με εκτίμηση,
Δ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931
est 2004".