Η σιγουριά του Λένον και οι μεταγραφές στις… καθυστερήσεις

Η σιγουριά του Λένον και οι μεταγραφές στις… καθυστερήσεις

Ο Νιλ Λένον ρωτήθηκε στη διάσκεψη Τύπου από τον Μάριο Βατυλιώτη που εκπροσωπεί το kerkida.net στο Βέλγιο, για την πίεση που νιώθει ενόψει της νέας σεζόν και αν πιστεύει πως το ρόστερ της ομάδας είναι ικανοποιητικό για να εκπληρώσει τους στόχους της τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Κύπρο. Και ειδικότερα με τόσους αγώνες στο πρόγραμμα της.

Ο Λένον έδειξε αυτοπεποίθηση και υπογράμμισε πως έχει την εμπειρία να διαχειριστεί αυτές τις συνθήκες από την θητεία του στη Σέλτικ.

Επίσης με τη δήλωση του ότι ακόμα και μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών μπορεί να φέρει παίκτες δείχνει πως η ομάδα θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί ποιοτικά στις τελευταίες χρονικά προσθήκες της.

Τόνισε ακόμη πως είναι χαρούμενος με την ποιότητα του ρόστερ και φάνηκε αισιόδοξος πως με μερικές ακόμα πινελιές θα δημιουργήσει αυτό που θέλει για να φέρει εις πέρας τους στόχους που τέθηκαν με τη διοίκηση.

"Είναι μέρος της επιτυχίας να πρέπει να δώσεις τόσα πολλά παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είναι μια φυσιολογική περίοδος αυτή, πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής. Ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες. Πέρασα αυτές τις συνθήκες και στη Σέλτικ. Μπορεί να κάνουμε και 2-3 μεταγραφές την τελευταία μέρα της μεταγραφικής, μπορεί και μια βδομάδα πριν. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ. Θέλουμε χρόνο για βελτίωση. Όμως όλα είναι υπό έλεγχο και ήρεμα. Η πίεση είναι φυσιολογική και όχι κάτι περισσότερο”, είπε χαρακτηριστικά ο Βόρειο-Ιρλανδός.

ρτηγρτ

τηντρηβ

3T3TT3

 

Αντρέας Ροκόπος